Kekler - Pastalar KAT KAT KREP PASTAM...resimli

megilara

onelife,onesoul,onelove..
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2008
3.377
26
158
Adana
vienetta gibi :)))

3 Yumurta
2,5 Su bardağı süt
2 Su bardağı un
Yarım su bardağı şeker
100 gr. eritilmiş bitter çikolata
1 Paket vanilya
1 Çay kaşığı kabartma tozu
2 Paket krem şanti
1 Paket labne peyniri
1 Paket çikolata sosu

Derin bir kapta yumurtalarımızı kıralım. Şekerimizi ve sütümüzüde ekleyip çırpalım. Sonra diğer malzemelerimizi unu, vanilyayı, kabartma tozunu ve erittiğimiz çikolatayı ekleyip karıştıralım. Krebimizi yapacağımız tavaya çok az sıvı yağ koyalım. Isınınca bir kepçe hamurumuzdan alıp dökelim. İyice tavaya yayılısın hamur ve çok kalın olmasın. Bu şekilde hamurumuz bitene kadar krebimizi yapalım. Benim krep tavamda on tane çıktı. Diğer taraftan krem şantimizi tarifine göre çırpalım ve içine labne peynirimizi ekleyelim. Bu kremayı kreplerimizin arasına sürelim ve üst üste koyalım. Bir krep, bir krema şeklinde olacak. En son üstüne de tarifine göre hazırladığımız çikolata sosunu dökelim. Dolapta 1-2 saat dinlendirip servis yapabilirsiniz. Afiyet olsun..

okadar güzel gözüküyor ki anlatamam cokacimcoook
ellerine sağlık a.s.

nezamandir denemek isteyipde bir türlü deneyemedigim bir tarif
offfffffffffff harika görünüyo
helal sana canim
ellerine emegine saglik

çok güzel görünüyor bitnm..ellerine emeklerine sağlık..bende denemek istiyorum bu tarifi..çok şık görünüyor..lezzetinden de eminim..paylaşım için teşekkürler cnm.. opuyorumnanaktan

yapıpda beceremediğim pasta kaydirigubbakcemile5
ellerinize sağlıkkkaydirigubbakcemile5
ben pastalarda hep husranları yaşaırımmmmmcokacimcoook

öff süpercokacimcoook

zahmetlidir ama bunu yapmak dimi, kaymalarını engellemek falan zor valla
:hulya:

günlerdir gelip gidip bu pastaya bakıyodum. sonunda dayanamadım ve yaptım. sonuç şahane. dolapta 1 gece bekleyince daha güzel oluyor bence. biraz zahmetli ama denemeye değer. tarif için teşekkürler.

günlerdir gelip gidip bu pastaya bakıyodum. sonunda dayanamadım ve yaptım. sonuç şahane. dolapta 1 gece bekleyince daha güzel oluyor bence. biraz zahmetli ama denemeye değer. tarif için teşekkürler.

denemene ve beğenmenize sevindim canım
ellerine sağlık
sevgiler

Back
X