Kati akıntı

Yasemin418

Üye
Kayıtlı Üye
11 Nisan 2020
64
2
6
25
Merhaba ben bakireyim ve surtunmeli bi iliski yaşadım vajinaya yada o taraflara herhangi bi bosalma olmadi ama ben yinede erkegin zevk suyundan suphelenip ertesi gun hapi kullandim ve bi sonraki adetkm olmam gereken gunde yogun ve pihtıli bir şekilde oldu 4 5 gun . Bunun uzerinden 1 ay geçti ve su an ara ara hafif kramplarim var gibi karnimin altinda ve bazende belim ağrıyo ve akintim sariya yakin katı bi sekilde oluyo sizce neden ? Hamile olma ihtimalim yok degil mi ? Bakiyorum vajinal enfeksiyon yaziyo yinede hamile olmaktan korkuyorum boyle bi durumda kalma ihtimalim olamaz degil mi ?

Adet olmuşsun, hamile olamazsın. Katı şekilde akıntı normal değil, enfeksiyon olabilir? Doktora görün.

Nasıl bu kadar rahat Ella kullanıyorsunuz zararlı hormonlarinizi mahvediyorsunuz Nisan'da da aynı konuları acmissiniz sürekli cinsel hayatınız var demek ki ne kadar surtunseniz bile prezervatif kullanın en azından cinsel yolla bulaşan hastalıklardan korunursunuz şuan katı akıntı beyaz peynirimsi ise mantar belirtisi sarı zaten enfeksiyon adet olmussunuz kramp ağrı pıhtili kanama hepsi haptan

Havadaki tozdan hamile kaldım diyeceksiniz siz de yakında. Hamile olamazsınız böyle şeyler için hap kullanıp dengenizi bozmayın. Büyük ihtimal mantar enfeksiyonu, doktora gitmeniz gerek.

Arkadaslara katılıyorum ve hamilede, bakire de değilsin bunuda belirtmek istedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…