- Konu Sahibi fatma_4161
Merhaba cocugu katı beslenen corba icmeyen sulu yemek yemegen varmı acaba lütfen yazarmısınız
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadaş bu konuda takıntılı ama öyle böyle değil . Katı yiyince nolcak diyoruz ama takıntısı onu bırakmıyor sanırım.Tam olarak ne yazalım? Detay vermemişsiniz ki.
Çocuğunuz kaç yaşında,ne yiyor ne yemiyor,neleri denediniz neleri denemediniz?
Kabiz oluyor sonra kroniklesir diye mi korkuyor acaba ?Arkadaş bu konuda takıntılı ama öyle böyle değil . Katı yiyince nolcak diyoruz ama takıntısı onu bırakmıyor sanırım.
Evet ondan korkuyorum benımkı pilav makarna köfte vs yiyorKabiz oluyor sonra kroniklesir diye mi korkuyor acaba ?
Bilmiyorum sadece yediği kabız eder diye korkuyor. Değişik biri. Korkma dedim özelden yazdım da. Ama takıntı işteKabiz oluyor sonra kroniklesir diye mi korkuyor acaba ?
2 yasında suan ama sulu yemek tarzı denedım yediremedim hicTam olarak ne yazalım? Detay vermemişsiniz ki.
Çocuğunuz kaç yaşında,ne yiyor ne yemiyor,neleri denediniz neleri denemediniz?
Hayır ne sormak istemiş o da belli değil ki ne cevap verelim buna benim eşim sevmez çok mesela sulu yemek çorba falan o yüzden özellikle çorba hiç yapmıyorum misafir olmadıkça çünkü bitmiyor hepsini ben içiyorum sonraArkadaş bu konuda takıntılı ama öyle böyle değil . Katı yiyince nolcak diyoruz ama takıntısı onu bırakmıyor sanırım.
Ispanak kavurmasi gibi suyu olmayan sebzeli seyleri deneyin. Cocuklarda zararli mi bilmiyorum ama korili tavuk korili makarna yedirin arastirip sindirime yardimcidir. Zamanla degisir zatenEvet ondan korkuyorum benımkı pilav makarna köfte vs yiyor
Çocuğu pek çorba ve sulu yemek yemiyormus kabız olur diye korkuyorum diyor. Daha kabız değil sanırımHayır ne sormak istemiş o da belli değil ki ne cevap verelim buna benim eşim sevmez çok mesela sulu yemek çorba falan o yüzden özellikle çorba hiç yapmıyorum misafir olmadıkça çünkü bitmiyor hepsini ben içiyorum sonra![]()
![]()
Benım ılk cocugumda bıraz kaygılıyım önceden boyle degılımdım dogumdan sonra oldu benım eşimde sevmıyor ama ogluma sebze va sulu yemek yediremıyırum baska neler denemelıyım acabaHayır ne sormak istemiş o da belli değil ki ne cevap verelim buna benim eşim sevmez çok mesela sulu yemek çorba falan o yüzden özellikle çorba hiç yapmıyorum misafir olmadıkça çünkü bitmiyor hepsini ben içiyorum sonra![]()
![]()
İki buçuk yaşında benimkide katı yemiyor sürekli sulu istiyor cignemekten yoruluyor geniz akıntısı da var yediriyor çocuğa .zamanla suluyada alışır normal bunlar dert etmeyin2 yasında suan ama sulu yemek tarzı denedım yediremedim hic
Sevdiği yemekleri daha sulu yapmayı denediniz mi? Örnek mesela köfte seviyorsa ekşili köfte yapmak gibiBenım ılk cocugumda bıraz kaygılıyım önceden boyle degılımdım dogumdan sonra oldu benım eşimde sevmıyor ama ogluma sebze va sulu yemek yediremıyırum baska neler denemelıyım acaba![]()
Aaa eve güzel fikir denicem bunuIspanak kavurmasi gibi suyu olmayan sebzeli seyleri deneyin. Cocuklarda zararli mi bilmiyorum ama korili tavuk korili makarna yedirin arastirip sindirime yardimcidir. Zamanla degisir zaten
evet haklısınız cpk sagolunİki buçuk yaşında benimkide katı yemiyor sürekli sulu istiyor cignemekten yoruluyor geniz akıntısı da var yediriyor çocuğa .zamanla suluyada alışır normal bunlar dert etmeyin
Oyle denemedım ama mesela nohutu tame olarak yıyor tesadufen sevdi onuSevdiği yemekleri daha sulu yapmayı denediniz mi? Örnek mesela köfte seviyorsa ekşili köfte yapmak gibi
Evet sebzeli yapıyorum kofteyi anlamıyor oyleBen tam tersi yazacağım kabiz olacak ise bunu çorba ile çözeceğinizi düşünmek fazla polyanacilik
Tek sıvı kaynağı çorba değil düzgün bir sindirim sistemi için çorba ztn yeterli değil
Sebzeyi köfteye böreğe omlete karıştırıp yedirin zamanla oturur.
Bu kdr baskı ile zarar veriyorsunuz
Sulu yemek olmayıversin. Çorba yapın. Yoğurt,kefir yesin. Makarna seviyorsa et suyuyla makarna yapın,suyu kalsın onu da yedirin makarnayla beraber. Pilavı pirinçle değil bulgurla yapın,onun da içine kemik suyu koyun fazladan. Köfteleri yeşil mercimekle yapın. İlla şırıl şırıl sulu yemek olmasına gerek yok. Her şeyi denememişsinizdir,tariflerinizi zenginleştirin biraz.2 yasında suan ama sulu yemek tarzı denedım yediremedim hic