Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım ben yeni aldım moonılex in son çıkanı havuç elma domates kayısı armut soymana gerek yok bütün bütün atıyosun harika bir ürün ben çok memnun kaldım posasını arkasında ki ayrı yeri var oraya atıyo çok güzelKatı meyve sıkacağı almak istiyorum bana havuç suyu elma suyuda sıkabilsin ama robot tarzında olanlardan istemiyorum varmıdır herhangi bir tavsiyeniz :1rolleyes:
canım ben yeni aldım moonılex in son çıkanı havuç elma domates kayısı armut soymana gerek yok bütün bütün atıyosun harika bir ürün ben çok memnun kaldım posasını arkasında ki ayrı yeri var oraya atıyo çok güzel
alkisalkisalkis
ben de mulinex kullanıyorum havuç elma domates kayısı armut soymana gerek yok bütün bütün atıyosun harika bir ürün ben çok memnun kaldım posasını arkasında ki ayrı yeri var oraya atıyo çok güzel
evet canım doğru temziliğ zor biraz.yanlış hatırlamıyorsam tam 5 parçayı temzilemek zorunda kalıyosun.2 bardak meyve suyu içinde biraz zor geliyo .bulaşık makinası kolaylıkla hallediyo bu işi ama. sadece bıçak kısmı makinadan bile kirli çıkabiliyo.bazı arkadaşlar köpükten bahsetmiş.philipsdede oluyo o köpük olayı.ama sürahinin içindeki ayraç köpüğün bardağınıza gelmesini engelliyo.çok tuhaftırki ben köpüğü seviyorum.o yüzden ayraçı kullanmıyorum.çok güzel yapıyo işini ama.bütün zahmete değer.philips kullanan arkadaslar bir sorum olacak size..
bahsettiginiz su son cikan üründen esime bahsettim,ihtiyacimiz var bizimde fikrimiz olsun diye..
birkac sitede yorumlari okumus ve bazi kullananlar temizligi cok zor diye yazmislar..
siz ne düsünüyorsunuz bu konuda??
gercekten temizlemesi cok mu zor?