Mutfak Püf Noktaları katı meyve sıkacağı almak istiyorum yardımcı olurmusunuz

• Konu Sahibi Konu Sahibi River
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar eşim bosch un meyve sıkıcağını almış yılbaşı hediyesi olarak 2 gündür kullanıyorum çok memnunum en önemlisi posası kupkuru olması hepinize tavsiye ederim
kaynanamdada felixin meyve sıkıcağı var o posayı çok sulu bırakıyo sıksan bi bardak suda posadan çıkar yani onu tavsiye etmem

ben de kullanıyorum. fakat köpük olayından şikayetciyim. siz nasıl hallediyorsunuz?

kızlar ben de moulinex ju-5008 ile arzum mela plus arasında kaldım..moulinex 850 watt, arzum 1000watt..
Fiyatları hemen hemen aynı..Hangisini tavsiye edersiniz ? Bir de bu modelleri kullanıp da köpük olayından şikayetçi olan var mı acaba ?

moulinexin fotosu :

makethumb.aspx

arzumun fotosu :
makethumb.aspx

Bir de bu var kızlar :moulinex JU-650 XXL, bu 1000 watlık ve diğer ikisinden daha pahalı , 200tl gibi bişiy..

Aynı sorularım bu model için de geçerli..

pr_01_1504_max.jpg

Hangisini alayım sizce?

ben resimdeki tefal in katı meyve sıkacağını kullanıyorum ve çok memnunum.kendi bardakaları da olduğu için çok pratik ve kullanışlı

Eklentiler

• $makethumb.aspx.webp
    $makethumb.aspx.webp
    2,8 KB · Görüntüleme: 99
geçen hafta philips hr 1861aldım.
bence piyasanın en iyisi. 270 lira gibi bişeye aldım.

Son düzenleme:
bayagı bı suredır kullnıyoruz bız phılıpsı arkadslar
cok cok ıyı dıger marklara bakmayın bıle :)
Alllah a sukur aldıgımız gunden berı meyve suyumus eksık kalmadı
azzcık tortulu bırakıyo ama su da atmanız gerekıyo bırazcık kıo tortuluk gıtsın
ve herseyı sıkıyo gercekten
kolayı unuttuk dıyım ben sıze eve hıc gırmıyo nerdeyse lanet olasıca kola :52::52:
bulasık makınasına atabılıyosunuz ama bız elde yıkıyoruz gerek duymuyoruz makınaya cok yer kaplıyo cunku ıste azcık zahmetlı hepsı ole zaten tak cıkar falan 4 5 aparatı var

bızım bırde en begendıgımız ozellk bu makınada elektrıklı oldugu ıcın fıs tarafı camasır supurgelerınde oldugu ıgıbı ııcıne gırebılıyo kotu goruntusu olmuyo

Son düzenleme:
philips',n yeni modeli çok güzel..

hem tanıtımında gördüm, hem de bir arkadaşım kullanıyor.

benim ki moulinex.. 8 yıldır kullanıyorum. bozulursa philips alıcam pek de bozulacak gibi değil:)

moulinex de iyi ama meyveyi bütün olarak atamıyorsun içine... büyük vakit kaybı oluyor

Cok arastırdım kızlar her kes phılıps avu dıyor baska da bır sey demgıyor bosh u da dusundum ama kotuleyenler de oldu

philips',n yeni modeli çok güzel..

hem tanıtımında gördüm, hem de bir arkadaşım kullanıyor.

benim ki moulinex.. 8 yıldır kullanıyorum. bozulursa philips alıcam pek de bozulacak gibi değil:)

moulinex de iyi ama meyveyi bütün olarak atamıyorsun içine... büyük vakit kaybı oluyor
moulinex ın xlarge dıye bı katı meyve sıkacagını aldım kuzum 2 ay once .. butun butun atılıyor cok guzel pahalı bısey de degıl hem.. el blenderi de hedıye ettıler :16:

moulinex ın xlarge dıye bı katı meyve sıkacagını aldım kuzum 2 ay once .. butun butun atılıyor cok guzel pahalı bısey de degıl hem.. el blenderi de hedıye ettıler :16:

ben artık gerçekten ihtiyaç olmadan almıyorum valla hiç bir şeyi... ondan sonra ev çöplüğe dönüyor:)))

biz bozulsun da hayırlısıyla:))) daha ne yeni modeller çıkar o zamana kadar kimbilir

kesinlikle molinex xxl aldım tüm meyveleri bütün atıp sıkıyorum harika oluyor.tavsiye ederim

Back
X