katı meyve sıkacagı sıddetle tavsıye edıyorum..

çok özür dileyerek soruyorum
pozasıyla 'z' harfiyle yazmışsın hep ben posa 's' harfiyle diye biliyorum
profilinizde doktor yazıyor siz daha iyi bilirsiniz diye soruyorum dogrusu poza mı?

bende posa dıye bılıyorum ama en dogrusu ımla kılavuzuna bakmak!!!

bendede arzum vitalıta var.
cok memnunum.
hem katı meyve presi hemde narencıye sıkacagı.ikisi bir arada
fiyatı suanda nekadar bılemıyorum.
ama ceyızım ıcın 3-4 yıl önce aldıgımda 90 küsürdüü

bende bugune kadar hıc mayalayamadım yogurdu.oglum zaten hep kucakta duran bır bebek.pıyasada bulunan hazır dogal yogurt alıp verıyorum

yoğurdu tutturamıyorum. senin hazır yoğurttan kastın babymix , danino falan mı yoksa normal bizim yediklerimiz mi?

bende de var moulinex ten ama ben hiç memnun değilim,çalışırken çok gürültü çıkarıyor ve megilera nın dediği gibi çok pislik çıkartıyor...ayrıca her yere sıçratıyor...benim eşim almıştı kendisi için,ne zaman kullansa,fayansları,dolapları silmek zorunda kaldım..o mu yanlış kullanıyor ne?

canım asırı gurultu cıkarmıyo o kadarda olucak 1 damla bıle sıcramıyo tersıne makıne bıle tertemız aynı kalıo sıcrama flan yok posasıda dk bır dolmuyo bugun mesela 5 6 tane havuc sıktım anca doldu zaten 3 aparat var 2dk calkalıorum bılmıyorum ben memnunum belkı senınkınde arıza vardır baska modelmı aynısımı

kızlar paket pastorıze sutle yapıyorum ben cok guzel oluyo hem tadı hem kalıp gıbı oluyor denemedınızmı hıc

canım asırı gurultu cıkarmıyo o kadarda olucak 1 damla bıle sıcramıyo tersıne makıne bıle tertemız aynı kalıo sıcrama flan yok posasıda dk bır dolmuyo bugun mesela 5 6 tane havuc sıktım anca doldu zaten 3 aparat var 2dk calkalıorum bılmıyorum ben memnunum belkı senınkınde arıza vardır baska modelmı aynısımı

bilmiyorum canım,senin koyduğun resimdekinin aynısı,benim eşim kullanıyor belki de o yanlış kullanıyordur...

ben de şimdi cam rende kullanıyorum meyve suyuna başlayalı br hafta oldu. katı meyva sıkacağı ben de alacağım. arzum da iyiymiş..

arkadaslar benimkiler buyudu artik isirarak yemeyi seviyorlar meyveyi. bende philips kati meyve sıkacagi var, butun butun atiliyor meyveler icine. 2. el olarak satilik düşünürseniz yazin. balikesirdeyim ama kargolanabilir tabi