- Konu Sahibi mormenekse1234
Tesekkur ederim arkadaşlar almamak daha mantikli geldi şuan bana
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben sadece portakal sıkmıyorumki şu an bunu söyledim yazın şeftali üzüm sıkıyorum siz almayabilirsiniz ben çok kullanıyorum onun için aldımGenellikle her gün yiyoruz meyve.
Ama şöyle bir şey var bana göre.
Katı meyve sıkacağı adı üzerinde katı, yani ne bileyim havuç, elma, armut vs bu gibi meyveler için bence.
Portakal narenciye sıkacağı ile kolayca sıkılıyor.
Ben eve almadım zaten katı meyve sıkacağı bu sebeplerle.
Ben sadece portakal sıkmıyorumki şu an bunu söyledim yazın şeftali üzüm sıkıyorum siz almayabilirsiniz ben çok kullanıyorum onun için aldım[/QUOTE
Canm sanada tesekkur ederim kafamda az vcok birşeyler şekillendi :)
Homend. Ufak boyutu ideal pişman olmazsınız fiyat olarakta uygun
Önceden Arçelik kullanıyordum,2defa düğmesi kırıldı çöpe attım,zaten temizlemekte zordu, şu an Philips kullanıyorum çok memnunum, temizlenmesi gayet kolay ve ciddi anlamda güçlü bir makine,posalar kupkuru çıkıyor içinden.Nar,karpuz,elma,armut,havuç sıkıyorum meyve yemekten daha kolay geliyor bize böylesi.
Philips tavsiye ederim.
Cok tesekkur ederim canm usenmeyip resim atmissin :) keşke bu küçük velet kati da siksa valla gidip alcaktm kafama gore sonra buraya sormak aklima geldi iyiki sormusum[/QUOTE]TE="valar morghulis, post: 45373317, member: 623275"]Bence de hic alma canim kullanilmiyo cunku bi kenarda kaliyo bi elma sikayim dedim bir ay once kac kilo elma siktim allah bilir ama bi kucuk 1 litrelik sise anca cikti. Onu cok kullanmiyoruz hatta ayda yilda bir yani abimlerin de var bebek icin aldilar cocuk 4 yasina geldi zaten icmiyo sebze meyve suyu onlar da icmiyo oyle heves edip arada cikariyolar coook nadir. Kati meyve sikacagi yerine normal meyve sikacagi var bu super bisey yani ben genelde greyfurt sikiyorum cok memnunum cok kolay temizlemesi de herseyi de. Resim koydum bak ust kismi kendi donuyo meyveyi ustune koyup cok hafif bastrdigin an sen hic kuvvet harcamiyosun.Eki Görüntüle 1784178
Viva collection serisidhilipsin hangi serisisi
bende bu katı meyve sıkacağını almayı düşünüyorum ama kullanan varsa yorum alayım.
markası neydi acaba???Onun yerine meyve ye denmiş de düzenli meyve tüketen zaten almaz bu aleti diye düşünüyorum.
En azından ben meyve yemediğim için almıştım, hiç tüketmemektense vitamini azalmış posası gitmiş olsa da meyve suyu içmek iyidir.
İyi bir şey alırsanız 1 kilo meyve harcamazsınız ayrıca.
1 elma ve 1 portakaldan rahat 1 bardak çıkarıyor benimki.
Bence tek sıkıntı temizlik.
Sırf o yüzden kullanmıyorum.
Üşengeç değilseniz kullanırsınız.