Elektrikli Mutfak Aletleri KATİ MEYVE SIKACAĞI

Bence de hic alma canim kullanilmiyo cunku bi kenarda kaliyo bi elma sikayim dedim bir ay once kac kilo elma siktim allah bilir ama bi kucuk 1 litrelik sise anca cikti. Onu cok kullanmiyoruz hatta ayda yilda bir yani abimlerin de var bebek icin aldilar cocuk 4 yasina geldi zaten icmiyo sebze meyve suyu onlar da icmiyo oyle heves edip arada cikariyolar coook nadir. Kati meyve sikacagi yerine normal meyve sikacagi var bu super bisey yani ben genelde greyfurt sikiyorum cok memnunum cok kolay temizlemesi de herseyi de. Resim koydum bak ust kismi kendi donuyo meyveyi ustune koyup cok hafif bastrdigin an sen hic kuvvet harcamiyosun.
Screenshot_2016-02-27-19-28-56.webp

Genellikle her gün yiyoruz meyve.
Ama şöyle bir şey var bana göre.
Katı meyve sıkacağı adı üzerinde katı, yani ne bileyim havuç, elma, armut vs bu gibi meyveler için bence.
Portakal narenciye sıkacağı ile kolayca sıkılıyor.
Ben eve almadım zaten katı meyve sıkacağı bu sebeplerle.
Ben sadece portakal sıkmıyorumki şu an bunu söyledim yazın şeftali üzüm sıkıyorum siz almayabilirsiniz ben çok kullanıyorum onun için aldım

TE="valar morghulis, post: 45373317, member: 623275"]Bence de hic alma canim kullanilmiyo cunku bi kenarda kaliyo bi elma sikayim dedim bir ay once kac kilo elma siktim allah bilir ama bi kucuk 1 litrelik sise anca cikti. Onu cok kullanmiyoruz hatta ayda yilda bir yani abimlerin de var bebek icin aldilar cocuk 4 yasina geldi zaten icmiyo sebze meyve suyu onlar da icmiyo oyle heves edip arada cikariyolar coook nadir. Kati meyve sikacagi yerine normal meyve sikacagi var bu super bisey yani ben genelde greyfurt sikiyorum cok memnunum cok kolay temizlemesi de herseyi de. Resim koydum bak ust kismi kendi donuyo meyveyi ustune koyup cok hafif bastrdigin an sen hic kuvvet harcamiyosun.Eki Görüntüle 1784178 [/QUOTE]
Cok tesekkur ederim canm usenmeyip resim atmissin :) keşke bu küçük velet kati da siksa valla gidip alcaktm kafama gore sonra buraya sormak aklima geldi iyiki sormusum

Benimkide korkmaz in cok guzel bir urun.esimin kafasini yedim al al diye 1bucuk sene oldu ancak iki kere kullandm.temizligi isgence gibi:KK53:.esimde o kadar istedin aldim o kadar para verdim sus icinmiydi diyip diyip duruyor

Önceden Arçelik kullanıyordum,2defa düğmesi kırıldı çöpe attım,zaten temizlemekte zordu, şu an Philips kullanıyorum çok memnunum, temizlenmesi gayet kolay ve ciddi anlamda güçlü bir makine,posalar kupkuru çıkıyor içinden.Nar,karpuz,elma,armut,havuç sıkıyorum meyve yemekten daha kolay geliyor bize böylesi.
Philips tavsiye ederim.

Arçelik K1581 GURME MEYVE- SEBZE SIKACAĞI.
Meyvayı yiyin, sebzeyi sıkın. Sebze karışınlarının içine 1-2 meyva eklenebilir.

"Yüksek devirli bıçaklı juicer'lara göre elbette vitamin değeri büyük ölçüde korunuyor bu vidalı yavaş sıkımlarda.Isınma olmadığı ve bıçak değmeden vidayla ezerek sıktığı için meyve-sebze suyunuz okside olmuyor,üstünde su altında meyve suyu şeklinde iki katmanlı olmuyor,daha homojen bir meyve-sebze suyu elde edebiliyorsunuz, ayrıca standart juicer'lara göre daha az köpük oluşuyor. "

ÜRÜN İNCELEME LİNKTE;

http://forum.donanimhaber.com/m_102200255/f_//tm.htm#102200255

Son düzenleme:
Önceden Arçelik kullanıyordum,2defa düğmesi kırıldı çöpe attım,zaten temizlemekte zordu, şu an Philips kullanıyorum çok memnunum, temizlenmesi gayet kolay ve ciddi anlamda güçlü bir makine,posalar kupkuru çıkıyor içinden.Nar,karpuz,elma,armut,havuç sıkıyorum meyve yemekten daha kolay geliyor bize böylesi.
Philips tavsiye ederim.

dhilipsin hangi serisisi

TE="valar morghulis, post: 45373317, member: 623275"]Bence de hic alma canim kullanilmiyo cunku bi kenarda kaliyo bi elma sikayim dedim bir ay once kac kilo elma siktim allah bilir ama bi kucuk 1 litrelik sise anca cikti. Onu cok kullanmiyoruz hatta ayda yilda bir yani abimlerin de var bebek icin aldilar cocuk 4 yasina geldi zaten icmiyo sebze meyve suyu onlar da icmiyo oyle heves edip arada cikariyolar coook nadir. Kati meyve sikacagi yerine normal meyve sikacagi var bu super bisey yani ben genelde greyfurt sikiyorum cok memnunum cok kolay temizlemesi de herseyi de. Resim koydum bak ust kismi kendi donuyo meyveyi ustune koyup cok hafif bastrdigin an sen hic kuvvet harcamiyosun.Eki Görüntüle 1784178
Cok tesekkur ederim canm usenmeyip resim atmissin :) keşke bu küçük velet kati da siksa valla gidip alcaktm kafama gore sonra buraya sormak aklima geldi iyiki sormusum[/QUOTE]

teşekkürler ederim canm saol erteledim zaten

Bu tarz sıkacaklar da bircok seyi denedim. Bunlar nar sıkmaz nar icin kollu sikacaklar uygun. Bimin kollu sıkacaklari cok hafifti ise yaramadi. bu elektronik olanlar nasil bilmiyorum. benimkinden memnunum moulinex tek kademeli 8 yil once almistim ve yaz kis sureklide kullanirim.

Onun yerine meyve ye denmiş de düzenli meyve tüketen zaten almaz bu aleti diye düşünüyorum.

En azından ben meyve yemediğim için almıştım, hiç tüketmemektense vitamini azalmış posası gitmiş olsa da meyve suyu içmek iyidir.

İyi bir şey alırsanız 1 kilo meyve harcamazsınız ayrıca.
1 elma ve 1 portakaldan rahat 1 bardak çıkarıyor benimki.

Bence tek sıkıntı temizlik.
Sırf o yüzden kullanmıyorum.
Üşengeç değilseniz kullanırsınız.
markası neydi acaba???

Back
X