Katil Olucam Az Kaldı

yazarhanim35

Yazar Hanım
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2013
29.444
43.943
798
Kızlar şöyle anlatayım eski sevgilim ile ( biz ayrılalı 9 gün oldu) aramuzda bir iş sözleşmesi var halen devam eden ve az kaldı ben katil olacağım. İncelenip düzeltilmesi gereken bir dosya var ki 0 hatalı bu dosya 3 haftadır ne hikmetse kontrolden geçmedi. Sorduğum zaman işte ne zaman işi biterse o kişide diğer işlemleri halledilecek burası bir işletme ve sıra ile gidiyor her şey diyor. Ama sanki ben bilerek oyalandığımı hissediyorum.
Bu dosya onaydan gelince bir kaç işi daha var.
Kontrolden geçecek olan dosya editörlükten geçecek yani ve bitince kapağı yapılıp basıma girecek olan bir dosya. Söylediğim zaman beyfendi kavga çıkartıp sırası ile işliyor senden önceki insanlar da var diyor ama ben dosyayı teslim edeli kasım 10da 2 ay olacak ve diğer kişilere baktığımda ise mayısta verilen dosyanın ikinci işlemi şimdi daha yeni yeni bitiyor yani bir yavaşlık söz konusu.

Ee sonra? çok heyecanlı :KK17:

Senin icin ozel yaptigini sanmiyorum adamin calisma stili odur yani erkekler boyle mesaj vermez alttan alttan direkt yaparlar

Buna önerilebilecek pek bişey yok aranızdaki iş arkadaşlığı değil sonucta bi ilişki Süreci geçirmişsiniz. Gıcıklığına yapar, sinir ol diye yapar, nefret ediyodurr yapar. Yani PROFESYONEL olmadığı her halinden belli.

Ee sonra? çok heyecanlı :KK17:

sonrası yok hanımefendi. dalga geçecekseniz başka topiğe

Senin icin ozel yaptigini sanmiyorum adamin calisma stili odur yani erkekler boyle mesaj vermez alttan alttan direkt yaparlar

aynı piyasayı biliyorum canım en fazla 1 aylık bilemedin 2 aylık bir iş yılayım sözleşmeyi iptal edeyim diye bekliyor

Buna önerilebilecek pek bişey yok aranızdaki iş arkadaşlığı değil sonucta bi ilişki Süreci geçirmişsiniz. Gıcıklığına yapar, sinir ol diye yapar, nefret ediyodurr yapar. Yani PROFESYONEL olmadığı her halinden belli.

profosyonelliği çoktan aştık zaten bir ilişki yaşayarak ama şuan zaten sözleşmeyi o iptal edemiyor çnkü damarıma bastığı taktirde piyasaya onu rezil etmekle tehdit ettim yıldırma politikası uyguluyor belli

aynı piyasayı biliyorum canım en fazla 1 aylık bilemedin 2 aylık bir iş yılayım sözleşmeyi iptal edeyim diye bekliyor

profosyonelliği çoktan aştık zaten bir ilişki yaşayarak ama şuan zaten sözleşmeyi o iptal edemiyor çnkü damarıma bastığı taktirde piyasaya onu rezil etmekle tehdit ettim yıldırma politikası uyguluyor belli
E mumkunse iptal et yani adamla ortak is yapmak senin icin de sevimsiz

Nasıl bir yardım bekliyorsunuz anlayamadım?
İşleyiş yavaşsa ne yapılabilir.
Yardıma açık bir konu değil yazdığınız şey.

E mumkunse iptal et yani adamla ortak is yapmak senin icin de sevimsiz
iptal edersem herkese karşı ben rezil olmuş olacağım. iptal edersem neden iptal ettiğim sorulduğunda herşeyi ortaya dökmek zorunda kalmazsam rezil olacan ben olacağım. inat meselesi birazda

iptal edersem herkese karşı ben rezil olmuş olacağım. iptal edersem neden iptal ettiğim sorulduğunda herşeyi ortaya dökmek zorunda kalmazsam rezil olacan ben olacağım. inat meselesi birazda
Is dunyasinda rezillik sozlesme iptaliyle olmaz ya daha iyi proje aldim ona yogunlasacagim sizinle calisamayacagim bu kadar basit. Rezalet kotu is yapmakla olur boyle giderse termin yetismeyecegi icin rezil olabilirsiniz

Inat derken duygusal inatsa yine adamin umrunda olmazsin inatlasarak

Is dunyasinda rezillik sozlesme iptaliyle olmaz ya daha iyi proje aldim ona yogunlasacagim sizinle calisamayacagim bu kadar basit. Rezalet kotu is yapmakla olur boyle giderse termin yetismeyecegi icin rezil olabilirsiniz

Inat dersen duygusal inatsa yine adamin umrunda olmazsin inatlasarak
özelden yazayım tam olarak ne oldğunu

Yanliz adama birsey olsa direk suclusu ortada. Dikkatli olmak lazim saga sola birsey yazarken...aleni beyan

Bizim ne gibi bir yardımımız olucak ?
Napalım eskı sevgılını arrayıp şu kızın işini hızlandır mı dıyelim :KK53:

Back
X