- 30 Ocak 2013
- 29.444
- 43.943
- 798
- Konu Sahibi yazarhanim35
Kızlar şöyle anlatayım eski sevgilim ile ( biz ayrılalı 9 gün oldu) aramuzda bir iş sözleşmesi var halen devam eden ve az kaldı ben katil olacağım. İncelenip düzeltilmesi gereken bir dosya var ki 0 hatalı bu dosya 3 haftadır ne hikmetse kontrolden geçmedi. Sorduğum zaman işte ne zaman işi biterse o kişide diğer işlemleri halledilecek burası bir işletme ve sıra ile gidiyor her şey diyor. Ama sanki ben bilerek oyalandığımı hissediyorum.
Bu dosya onaydan gelince bir kaç işi daha var.
Kontrolden geçecek olan dosya editörlükten geçecek yani ve bitince kapağı yapılıp basıma girecek olan bir dosya. Söylediğim zaman beyfendi kavga çıkartıp sırası ile işliyor senden önceki insanlar da var diyor ama ben dosyayı teslim edeli kasım 10da 2 ay olacak ve diğer kişilere baktığımda ise mayısta verilen dosyanın ikinci işlemi şimdi daha yeni yeni bitiyor yani bir yavaşlık söz konusu.
Bu dosya onaydan gelince bir kaç işi daha var.
Kontrolden geçecek olan dosya editörlükten geçecek yani ve bitince kapağı yapılıp basıma girecek olan bir dosya. Söylediğim zaman beyfendi kavga çıkartıp sırası ile işliyor senden önceki insanlar da var diyor ama ben dosyayı teslim edeli kasım 10da 2 ay olacak ve diğer kişilere baktığımda ise mayısta verilen dosyanın ikinci işlemi şimdi daha yeni yeni bitiyor yani bir yavaşlık söz konusu.