Katil olucam sinirden !!!

Rebekahh

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
30 Eylül 2013
291
45
0
35
Bursa
Arkadaşlar önceki konularımı hatırlayanlar bilir yakın zamanda sözüm atıldı. Eski sözlüm aşırı kıskançlıklarından dolayı şimdi arkamdan bi dünya iftiralar atıyormuş tabi bunlar benim kulağıma geliyor. İftiralar şunlar;
- Göya her gittiğimiz yerde eski erkek arkadaşım çıkıyomuş karşımıza ki o kişi 3 saat uzakla her gittiğimiz yere gelmesi imkansız .
-Ben süslenme demiş onu dinlememişim süslenmişim .
-İsteklerim çok fazlaymış gözüm yükseklerdeymiş nişanda bilmem kaç katlı pasta istemişim ki nişanı kız tarafı yapar ayrıca böyle bi durum olmadı .
Bıktım her gün farklı şeyler geliyor kulağıma. Bütün söz atanlar, nişan atanlar bunları yaşıyor mu ? Ne zaman bitecek ben zaten üzülüyorum yıprandım bi de bunlar :((

Son düzenleme:
derler canim derler yapmasanda yapti derler yapman gereken sey:36:bu

Son düzenleyen: Moderatör:
çok normal...bi insan öldüğünde ne dedikodlar çıkıyor kaldı boşama nşan atma söz atma zaten en güzel dedikodu malzemeleri ben neler neler duydum bi bilsen....

çok normal...bi insan öldüğünde ne dedikodlar çıkıyor kaldı boşama nşan atma söz atma zaten en güzel dedikodu malzemeleri ben neler neler duydum bi bilsen....

Zaten psikolojim bozuldu yaşadıklarımdan sonra ruh hastasıyla birlikteymişim hayaller kurmuşum..

şimdi bşe dicem herkes bana tepki göstercek..ben yeni boşandım evde boxer bulduma kadar iftira atıldı bana o kadar düşün yani....
off cok kötüymüş gerçekten yaa demek herkesin başına geliyor bu tarz şeyler

off cok kötüymüş gerçekten yaa demek herkesin başına geliyor bu tarz şeyler

yaa sen boşver ailenede arkadaşlarınada çevrenede söle onun hakkında konuşmasınlar aklına getirmesinler anneannem hep derdiki altın b.ka girsede değeri değişmez o yüzden ferah tut içini

şimdi bşe dicem herkes bana tepki göstercek..ben yeni boşandım evde boxer bulduma kadar iftira atıldı bana o kadar düşün yani....

Kizlar sadece erkekte problem olsa tamam ama aileleri karismyo mu iste ozaman sinir ooluyom.gene de evliligi surdurmek zorunda olan bir bayan olarak soyluyom bir erkekten kurtulabilmek cok daha güzel kulagini tika bosver

Kizlar sadece erkekte problem olsa tamam ama aileleri karismyo mu iste ozaman sinir ooluyom.gene de evliligi surdurmek zorunda olan bir bayan olarak soyluyom bir erkekten kurtulabilmek cok daha güzel kulagini tika bosver

aile söylüyo zaten erkekte yarım yamalak aileden bişiler duyup ortaya atıyor.. ben daha 21 yaşındyım iftiraların ardı arkası kesilmiyor ne yapcam bidaha nasıl birine bakarım nasıl biriyle olurum aklım almıyor....ömür boyu kimseye bakmamayı kimseyle konşmamamyı hele arkadaşlık kurmayı asla ama asla düşünmüyorum....

seni çok iyi anlıyorum... önceki konunu da okudum ona yazıcaktım ama buna kısmet :) bende nişanlandım aşırı kıskançtı arkadaşlarımın yanında arıza çıkarırdı sürekli kavga ederdim hep derdim bi derdin varsa bana söyle tekken artık arkadaşlarım çağırmaya korkar olmuştu sürekli sorun zaten... Hatta bi gün bi cafede otururken bana dedi ki karşıdaki çocuğu tanıyor musun yanımda kız arkadaşımda var oturuyoruz üç kişi sohbete dalmışım ben baktım bi hayr tanımıyorum dedim sonra başladı o zaman neden sana bakıyor bilmem ne kıyameti kopardı bende kızdım erkeklik yapma bana git o zaman çocuğa söyle neden bakıyorsun diye ne bileyim git sor vs tatsız durumlar sürekli. En son artık iyice depresyona girdim ki ben çok neşeli gezmeyi seven sosyal biriyken evden çıkmıyordum geliyordu çıkarmak için sürekli yatıyordum işe git eve gel yat hafta sonu hiç çıkmıyordum o yataktan ay hatırlayınca bile kötü oldum :)

Ayrıldık biz sonra baya bi sonra ama 1,5 sene falan olmuştu ama sürekli arıyor halen peşimi bırakmamıştı ki o da ailesine hakkımda saçma sapan şeyler söylemişti hatta bana kanser olduğunu bile söyledi ve anneside yalan söylediğini biliyordu (babamı yeni kaybetmiştim nasıl bi durumda olduğumu bildiği halde) üzüldüm yine de yardımcı olmaya çalıştım ama yalanmış birde güyya ilaçlardan saçları dökülüyormuş neyse ayrıldıktan sonra bi sosyal paylaşım sitesinde (1,5 sene sonra sevgilim oldu o da güvenim yoktu zar zor kabul ettim kendimi toparlamam içinse 5 ay egede tatil yaptım gelmedim) sevgilim diye yazmış erkek arkadaşım resmimin altına beni aradı tehdit ediyor bulcam o çocuğu da bilmem ne kim oluyor o sen kim oluyorsun dedim sürekli böyle laflar sözler neler neler oldu en son beni unutmak için psiklğa gitmiş hep git derdim ayrılınca gitti :) öyle yakamı bıraktı hatta baya değişmişti şaşırmıştım

okuyunca kendimi gördüm bi an yazdım da yazdım kusura bakma içimi döktüm sanki :))) ailemin bilmediği neler oldu daha yine de ben istemedim ben ayrıldım evet suçu yok onun bile dedim sırf kimse neden diye sormasın diye ama zaman geçti herşey bitti ihtiyacın olan sadece zaman annen sana güvensin yeter beni nelerle tehdit etti annemi çok iyi tanır dedim ara istediğini söyle annem kızını iyi tanır.. Seni tanıyan bilir tanımayan da ona inansın varsın boşver kesinlikle irtibatın olmasın

Canım boşver seni bilen biliyordur senin çevrene bunları söyeyecek hali yok kendi çevresine söylüyordur hem 5 saat uzaktaymışsınız nasıl kulağınıza geldi sizin. Sizin şu anda çevrenizde olan kişilerin bu kadar uzaktan duyupta senin hakkında yanlış düşünmelerine imkan yok zaten. Ne derlerse desinler kendi ayıpları Allah'a havale et. Ancak kendi çevrelerini inandırırlar bunlara.

Back
X