• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Katılma ve yüz felci geçiren arkadaşımın çocuğu.

herkes bana kızıyor çocuğa çok yüz veriyorsunuz diye ama sağlığı için gerekirse şımarık olsun ne yapalım.inanöyle psikolojim bozulmuştuk ki çocuğum ağlayın tansiyonum düşüyor bayılacak gibi oluyordum. çok iyi anlıyorum arkadaşını yüz felcinin belkide katılmayla alakası yoktur.babaannede var dedinin ya ırsı olabilir gibi geldi bana iyi bi çocuk dr bulsunlar. gerekirse yemesin içmesin öze götürsün. tek doktora takılıp kalmasın çok üzüldüm

Virgül kullanmamışım hiç yazılarda :30: yanlış anlaşıldı babaannesinde yok ordalar şuanda dün gitti.
Evet öyle bizde bi bırak ne olcak bakma filan dedik Annesine ama ben dayanamadım ben aldım kucagıma.
Ben bukadar etkilendi ki anne olarak sizi düşünemiyorum.

atarax büyükleri bile aptal gibi yapıyo çocuğa ağırgelebilir.benim kızımında saatlerce rengi sapsarı oluyordu. bilmiyorum ama ben olsam kullanmazdım ataraxı yada başka doktora da danışşınlar.

Canım bir hafta deneme amaçlı dr verdi.Eger bunu kullandığı halde, devam edrse başka şeylere bakıcaz dedi ve çok az veriyodu.
Sakinleşmişti baya o dönemde ve hiç katılmadı.

Back