katina falı baktırmak ısteyenler:)

cok ciddi bişey daha sormak ıstıyorum az once kendı reklamınızı yaparak arkadasın tamı tamına 35 kredısını aldınız ve ve haksız kazanc saglamıs oldunuz mutlumusunuz?

Siz neye inanmak istiyorsanız ona inanabilirsiniz.Benim amacım kimseyi kandırmak değil kendim 6 ay boyunca kandırılmış bir insanım ve zaten mutsuzum kaç gündür.Siz çok büyük günaha giriyorsunuz istediğinizi söyleyin artık cevap vermeyeceğim size çünkü anladım ki dünya kötülerin dünyası.Umarım birgün merhamet etmesini ve önyargısız davranmayı bilirsiniz.Allaha havale ediyorum.Eğer 35 kredi harcayan arkadaş memnun değilse bana yazsın ben cebimden ona ödeyeyim sorun değil,kimsenin günahına girmem ben yada kandırmam.

saat 24.00 a kadar bu baslık altına yazan herkese katına falı bakıcam ancak bu saatten sonra yazanlar lutfen beklemesınler:)
bılgı olarak sızden ıstedıklerım;
-katına falı ask falıdır bu yuzden ask harıcınde soru sormayın.
-kendınızın ve soru sormak ıstedıgınız kısının ısımlerını yazın
-ılıskı durumunuzu bıldırın.örn;evlıyız nısanlıyız ayrıyız henuz bır ılıskımız yok gıbı vs..
-bu bılgılerı vermeyenlere bakım yapmıycam takdır edersınızkı durumunuzu bılmeden kartları yorumlamam mumkun dııl..
iyi eğlenceler....:nazar::nazar:

hâlâ bakıyor musunuz nolur çok önemli bana da baksanız olmaz mı

Back
X