Merhaba arkadaslar,
Universite zamaninda ziraat bankasindan cektigimiz katki kredi borclarini nasil odediniz.
Birazdan vergi dairesine gidicem ancak 262 tl faiz eklemisler suan benim gibi odeme yapacak arkadaslar varmi acaba
Faizlerin silinmesi soz konusuymus yada topluca odeme yapildiginda indirim yapildimi sizlere yardimci olursaniz sevinirim.
"Edebim el vermez edepsizlik edene,susmak en güzel cevap edebi elden gidene..."
Kuzu kyk borc sorgulama yaz googleye tc numaranla sisteme giris yap borcun harcin nereye yatiracagin cikiyor.kolay gele...
faizlerin silineceğine dair bir haber vardı bir aralar. Onu bir araştırın isterseniz..Yasa çıkmak üzereyse biraz daha bekleyin derim..
belli dönemlerde yapılandırılıyor....vergi dairesine gidince sorun yakınsa bekleyin yoksa daha fazla faiz binmeden bence ödeyip kurtulun
Bu aralar onun bir yapılandırma durumu vardı haberlerde söylüyordu hatta eşim biraz bekleyelim yapılandırılsın ondan sonra bakarız demişti araştırın isterseniz bir..
benimde borcum var ama hiç bakmadım ekimde ödemeye başlıcam toplu ödeme yapıldığında indrim uygulanıyomuş ama 150-200 tl civarı indirim oluyomuş
Merhaba arkadaslar,
Universite zamaninda ziraat bankasindan cektigimiz katki kredi borclarini nasil odediniz.
Birazdan vergi dairesine gidicem ancak 262 tl faiz eklemisler suan benim gibi odeme yapacak arkadaslar varmi acaba
Faizlerin silinmesi soz konusuymus yada topluca odeme yapildiginda indirim yapildimi sizlere yardimci olursaniz sevinirim.
Faizin disindami indirim yapiliyor acaba biliyormusunuz
Faizin disindami indirim yapiliyor acaba biliyormusunuz
Canım torba yasasıyla beraber geçti o da. Faizine indirim yapılıyo ana paraya değil. Faizininde %75ine kadar indirim yapılıyomuş sanırım.
çok şükür bin şükür seni bana verene....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?