katlanir veya surgulu cam balkon

temmuzsogugu

.
Kayıtlı Üye
20 Nisan 2014
1.694
722
178
Bayanlar bu camlardan kullanan memnun olan varmi?marka yasak degil herhalde nereye taktirdiginizida soylermisiniz memnunsaniz.

Bayanlar bu camlardan kullanan memnun olan varmi?marka yasak degil herhalde nereye taktirdiginizida soylermisiniz memnunsaniz.

Cam balkonumu diyorsunuz akordion seklinde katlaniyor boydan boya eger oysa goruntu olarak guzel ama temizligi biraz zor

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bizde kullanıyoruz rahat oluyor sürekli balkınları yıkamaktan kurtardık

her 2 balkonumdada var
biri seffaf biri füme rengi yani simsiyah değil
ön taraf kuzeye bakıyor camlar kapalıyken bıle yagmur aldıgı oldu tozu ve sesıde aldıgına emınım
fakat arka cephedekı camlarımda sorun yok ne yagmur aldı ne hava ses toz
her ıkısınıde farklı yerlere yaptırmıstık

Benim katlanir cam balkonum var.Gunes gecirmeyen cam cok kullanisli hem iceride cok gorunmuyor tavsiye ederim.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Tesekkur ederim cevaplar icin.piyasada kaliteliler ve kalitesizler var anlasilan.marka yazan olmamis.isim sansa kaldi.

Markayı hatırlamıyorum, fırat pen olabilir ama bizimkiler rüzgardan patladı. Çok rüzgar alan bir yerdeyseniz aman diyeyim, burda cam balkonu patlamayan site sakini kalmadı. Marka önemli değil sanırım. Onun dışında gayet kullanışlı, temizliği o kadar zor değil. İki tarafa da döndükleri için kolay siliniyorlar. Ben hemen hemen her hafta camsil ve mikrofiber cam beziyle yarım saatte siliyordum. Sık silerseniz kolay oluyor.

Markayı hatırlamıyorum, fırat pen olabilir ama bizimkiler rüzgardan patladı. Çok rüzgar alan bir yerdeyseniz aman diyeyim, burda cam balkonu patlamayan site sakini kalmadı. Marka önemli değil sanırım. Onun dışında gayet kullanışlı, temizliği o kadar zor değil. İki tarafa da döndükleri için kolay siliniyorlar. Ben hemen hemen her hafta camsil ve mikrofiber cam beziyle yarım saatte siliyordum. Sık silerseniz kolay oluyor.

Tesekkur ederim cevabiniz icin

Inkilap Mah.Fevzipaşa Cad.No:22 Ümraniye/Ist adresindeki Baysanlar Cam Balkon 'a yaptırmaya kalkarsanız mutlaka şikayet sitelerindeki mağdurların yazdığını okuyup, baştan durumu kabullenip yaptırın.
Bu kadar profesyonellikten yoksun, müşteri ilişkilerinden, kaliteden bihaber şirket olamaz. Benim gibi yasal işlem başlatmak için gücünüz varsa çalışabilirsiniz, aksi halde ASLA iletişime bile geçmeyin. 1 yıl sonrasında servis için gelme lüksü olduğunu kendinde hak gören (tabi ikna edebilirseniz) çalışanların olduğu bir firma. İnsanı sadece yorup, bıktırıyor.

1 yıl kadar kullandım ancak şiddetli rüzgara dayanmıyor
Temizliğide çok zor
Söktürmüştüm bir yıl sonra, normal pimapenle kapattık, temizliğin kolay olması için açılabilir kısımları fazla yaptırdık

Inkilap Mah.Fevzipaşa Cad.No:22 Ümraniye/Ist adresindeki Baysanlar Cam Balkon 'a yaptırmaya kalkarsanız mutlaka şikayet sitelerindeki mağdurların yazdığını okuyup, baştan durumu kabullenip yaptırın.
Bu kadar profesyonellikten yoksun, müşteri ilişkilerinden, kaliteden bihaber şirket olamaz. Benim gibi yasal işlem başlatmak için gücünüz varsa çalışabilirsiniz, aksi halde ASLA iletişime bile geçmeyin. 1 yıl sonrasında servis için gelme lüksü olduğunu kendinde hak gören (tabi ikna edebilirseniz) çalışanların olduğu bir firma. İnsanı sadece yorup, bıktırıyor.

Haklısın ATTRAENTE, oldukça eziyetli..Hele yanlış firmaya ( Baysanlar Cam Balkon ) da benim gibi denk gelirsen..Vay haline..

Pimapen yaptirmayin ama cam balkon guzrl oluyor. Ancaakk dunyanin camini silmeyi goze almaniz lazim. Marka olarak hic bilmiyorum ama guzel bir yere yaptirin mutlaka silikonunu guzrl ceksinler camlara bulastirmasinlar. Yagmur icin oluk acmayi unutmasinlar. Bir de aralarindaki plastigi yumusak olsun sert olanlar guneste kiriliyor. Gerci kolay degisiyor ama olsun

Hiiiiiç memnun değilim. Annemlerin evinde var, canımıza okudu, rüzgara dayanmaz, sürgüleri sürekli sorun çıkarır, rayında sabit durmaz düşer.. Kendi evime asla yaptırmam..

Back
X