evet haklısın canım bende senın gıbı dusunuyorum.bız belkıde bu kadar cok takmasak bebeklerımız gelecek.hamıle kalanların spermı kac yumurtası nasıl bılıyormuyuz.ama bırcok hamıle kalan kısı dusunmuyor.ılıskı olup bıtıyor.adet gunu gecıyorkı hamıle.aslında ben hep dıyorum.ılk bebegıme hamıle kalayım ıkıcıye ınanıyorumkı hemen kalıcam.cunku nasıl olsa bır tane var dıyıp takmıycam.ozaman hemen gelıcek.keske takmasak ama elımde degıl.her ay dıyorum yok bu ay yumurtlamaymıs takmıycam.canım ısteyınce ılıskı olcak.dayanamıyorum.yumurtlama zamanım geldımı gun asırı baslıyorum.eee ne oluyor yıne sıfır yıne sıfır

haklısın canımm onun ıcın dıyorlar ya işte tam aklımdan cıkardığım ay hamıle kaldım dıye...
ben işte boyle uzulduğum gunlderde bıran once olsunda hayatımız normale dönsün ıstıyorum..
hayat devam edıyoru baska sıkıntılarda oluyor ama boyle sureklı bı sorun hayatı felç edıyor..
hayırlısı olsun canımm allahım sesımızı duysun gonlumuzdekını hakkımızda hayırlı etsın ınsallh..[/QUOTE]
arkadaşlar..yazıalrınızı okudum ve kendimi okudum aslında.."STRES YAPMA"Bu iki kelime nekadar önemliyse okadar bzim hayatımızın tamda ortasında malesef

(daha 1hafta olucak tüpbebek negatifi aldım hala toparlnamadım biran gülsem ben napıyorum diyorum eksik kalıyor gülüşüm...tedaviye başalrken negatifide göze alıyorsun ama biryandan olmasını okadar çok stemişimki olmaması beni yıktı..dünya durdu sankii hiçbir teseli avutmadı beni..tabiki sağlık olsundu,tabiki hayırlısı olsundu...ama bebeklerimde tutunsaydı düşündüğüm sadece bu

3gün biryandna adet oldum briyandan aralıklı ağlama krizlerine girdim..şuana beynim okadra yorgunki..rabbime isyan değildi rabbim bilyor inşaallah..ama elimde değilll herşey yolunda bisorun yok ve olmuyor öylemi...sebepsiz sebepsiz..rabbim sen bilityorsun sebebini vaktini....2aylık evliyken hamle kaldım 2aylık düşük yaptım ve nasip olmadı 5.5 yıldır ..erken diye üzülmüştüm rabbim beni sınadı belkide olcağı buydu zaten....affet rabbim..
evime geldim yapayalnız eşimle bribirimiz seviyoruz belki ama bebekle herşey tamamlancakmı hayatın bir greğimi diyorum ama buduyguları verende yaşatcakta rabbim...çocuksuz olmak neden bukadar korkunçç geliyor nedennn....ilikşi günleri,mecburi beraberlikler vs...ve bazen biz sadece bunun içinmmi beraberiz,sadece bebek olmamasımı mutsuzlukkk.. demeler malesefff

(kendimi yıpratıp ypratıp yeniden ayağa kalkabilmemn inş.busondurrr allahım..bende inanıyorum birtane olsun gerisi kolay hamile klacağıma belkdişe üstüste:))hepimizin alalh yardımcısı olsunn,rabbim sevdiklerimizden ayırmasınnn