Dumadumadum Verdiğim değer kadarsın.. Kayıtlı Üye Katılım 5 Kasım 2010 Mesajlar 5.342 Emoji Skoru 39 Puanlar 108 Yer İstanbul 9 Mayıs 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi Dumadumadum #1 Kavanozdan mumluk yaptım nasıl olmuş... Bu da karanlıktaki içindeki mum yanarkenki hali
D DatluCadu 5 dakkaya hazırım tek ayak cezası Kayıtlı Üye Katılım 12 Temmuz 2006 Mesajlar 22.566 Emoji Skoru 769 Puanlar 413 Yaş 46 9 Mayıs 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi Dumadumadum #2 eline sağlık güzel olmuş, karanlıktaki hali dahada güzzel hiç ışıkları yakmayası gelir insanın bu mum ynarken
eline sağlık güzel olmuş, karanlıktaki hali dahada güzzel hiç ışıkları yakmayası gelir insanın bu mum ynarken
Ekinoks Guru Kayıtlı Üye Katılım 4 Ağustos 2007 Mesajlar 395 Emoji Skoru 26 Puanlar 318 Yer Kırklareli 9 Mayıs 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi Dumadumadum #3 benimde yapacaklarım listesinde kavanozu dantelle çevrelemek.siz hayata geçirmişsiniz ne güzel.elinize sağlık
benimde yapacaklarım listesinde kavanozu dantelle çevrelemek.siz hayata geçirmişsiniz ne güzel.elinize sağlık
Dumadumadum Verdiğim değer kadarsın.. Kayıtlı Üye Katılım 5 Kasım 2010 Mesajlar 5.342 Emoji Skoru 39 Puanlar 108 Yer İstanbul 9 Mayıs 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi Dumadumadum #4 DatluCadu .!.: eline sağlık güzel olmuş, karanlıktaki hali dahada güzzel hiç ışıkları yakmayası gelir insanın bu mum ynarken Genişletmek için tıkla... Sapık seni Ekinoks .!.: benimde yapacaklarım listesinde kavanozu dantelle çevrelemek.siz hayata geçirmişsiniz ne güzel.elinize sağlık Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim
DatluCadu .!.: eline sağlık güzel olmuş, karanlıktaki hali dahada güzzel hiç ışıkları yakmayası gelir insanın bu mum ynarken Genişletmek için tıkla... Sapık seni Ekinoks .!.: benimde yapacaklarım listesinde kavanozu dantelle çevrelemek.siz hayata geçirmişsiniz ne güzel.elinize sağlık Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim
D DatluCadu 5 dakkaya hazırım tek ayak cezası Kayıtlı Üye Katılım 12 Temmuz 2006 Mesajlar 22.566 Emoji Skoru 769 Puanlar 413 Yaş 46 9 Mayıs 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi Dumadumadum #5 G-string_Giyen_Su_Aygiri .!.: Sapık seni Teşekkür ederim Genişletmek için tıkla... film syretmeyi kastetmiştim
G-string_Giyen_Su_Aygiri .!.: Sapık seni Teşekkür ederim Genişletmek için tıkla... film syretmeyi kastetmiştim
D DatluCadu 5 dakkaya hazırım tek ayak cezası Kayıtlı Üye Katılım 12 Temmuz 2006 Mesajlar 22.566 Emoji Skoru 769 Puanlar 413 Yaş 46 9 Mayıs 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi Dumadumadum #6 küçük kavonozlarla da çok şeker olur sanırım Son düzenleme: 9 Mayıs 2013
Dumadumadum Verdiğim değer kadarsın.. Kayıtlı Üye Katılım 5 Kasım 2010 Mesajlar 5.342 Emoji Skoru 39 Puanlar 108 Yer İstanbul 9 Mayıs 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi Dumadumadum #7 DatluCadu .!.: film syretmeyi kastetmiştim Genişletmek için tıkla... DatluCadu .!.: küçük kavonozlarla da çok şeker olur sanırım Genişletmek için tıkla... Film seyretmeyi kastetmiş de miş Arkadan ormantik slow bir müzik Evet küçük kavanoz ve ufak dantellerle de hoş olur Aslında dantelleri kumaş boyasıyla boyadıktan sonra da yapmak değişik bir fikir olur datlucum değil mi
DatluCadu .!.: film syretmeyi kastetmiştim Genişletmek için tıkla... DatluCadu .!.: küçük kavonozlarla da çok şeker olur sanırım Genişletmek için tıkla... Film seyretmeyi kastetmiş de miş Arkadan ormantik slow bir müzik Evet küçük kavanoz ve ufak dantellerle de hoş olur Aslında dantelleri kumaş boyasıyla boyadıktan sonra da yapmak değişik bir fikir olur datlucum değil mi
S songul27tr Yeni Üye Kayıtlı Üye Katılım 25 Ocak 2015 Mesajlar 16 Emoji Skoru 3 Puanlar 3 Yaş 37 27 Şubat 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Dumadumadum #8 Dumadumadum .!.: Kavanozdan mumluk yaptım nasıl olmuş... Bu da karanlıktaki içindeki mum yanarkenki hali Genişletmek için tıkla... harikaaasss
Dumadumadum .!.: Kavanozdan mumluk yaptım nasıl olmuş... Bu da karanlıktaki içindeki mum yanarkenki hali Genişletmek için tıkla... harikaaasss
letizia Mina'm Kayıtlı Üye Katılım 31 Ağustos 2008 Mesajlar 4.924 Emoji Skoru 504 Puanlar 398 27 Şubat 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Dumadumadum #9 Çok güzel bir fikir,hem çok şık hemde çok dekoratif ellerinize sağlık.