kızlar şu an 28 haftalık hamileyim.bu aralar iç çamaşırıma sümüksü donmuş ve kahveengi akıntı bulaşıyo.içinde minik parçacıklar da görüyorum.acaba sakıncalı bi durum mu?sizlerden de yaşayan varsa lütfen yorumlarını bekliyorum
kızlar şu an 28 haftalık hamileyim.bu aralar iç çamaşırıma sümüksü donmuş ve kahveengi akıntı bulaşıyo.içinde minik parçacıklar da görüyorum.acaba sakıncalı bi durum mu?sizlerden de yaşayan varsa lütfen yorumlarını bekliyorum
canım seni tedirgin etmek istemem ama büyük olasılıkla sıkıntılı bir durum.normal değil kahverengi akıntı.iletimi okur okumaz hemen doktora git lütfen sabahı akşamı bekleme.hemen atla bir doktora görün.bu konuda tecrübeden bilgiliyim..sonucuda bana yaz.inşallah normal sıradan bir akıntıdır.
Kahverengi akintilar beklemis kanama diye adlandiriliyor... Bu aktif okmasada bir kanamanizin oldugunu gosterir..
Erken haftalarda dusuk riski var demek oluyor. 28 hafta icinde erken dogum riskinin varligi anlamina gelebiliyor...
Bencede dr'unuza gitmeniz sart... Umarim oyle birsey drgildir...
sağoun kızlar o akıntı o an oldu geçti şu an karnımın altında kramplar oluyo hareket ettirmiyo .. bugüne randevu aldım gidicem.göğüslerim de de ağrı var ama sanırım o normal.