Gelinlik Modelleri kavga dövüş gelinliğim...

Arzustokrasi

Bi maşallahınızı alırız... :)
Kayıtlı Üye
19 Eylül 2013
2.166
1.823
373
çok zor beğeneceğimi düşündüğüm ama ilk denediğimi tercih ederek herkesi şaşkınlığa uğrattığım lakin sonradan gelinlikçimin beni hayal kırıklığına uğrattığı ardından cıngar çıkartarak istediğim hale kısmen dönüştürebildiğim gelinliğim...

benim hatta hepimizin tav olduğu yeri şu drapeli kısım oldu gerçekten çok hoşumuza gitmişti ama tabi denediğim gelinlik straplezdi uzun kolluya çevrilince üst kısmın tamamı incik boncuk işlemesi oldu.. kol kısmınıda ispanyol kesim istemiştim ama bu kadar yapabilmişler..

gelinlikçiler gerçekten çok gamsız olabiliyorlarmış bu fabrika çıkışlı bi gelinlik yani hazır ama hazır gelinliği bile aynısını yapıp getiremiyolarmış önünüze.. bi geldi etek uçları değişik kolları bi garip yapmışlar boyu olması gerektiğinden çok çok uzun.. bi miktar terör estirip derhal geri gönderttim işte ancak bu kadar olmuş.. benim içime ilk haline göre baya sindi.. sizce nasıl olmuş?

Ben de hazır gelinliğin baştan yapıldığını bilseydim hiç girişmezdim. Bende de çok sorun oldu. :) hangi gelinlikçiden aldın?

Ben de hazır gelinliğin baştan yapıldığını bilseydim hiç girişmezdim. Bende de çok sorun oldu. :) hangi gelinlikçiden aldın?

aslında gelinlikçi değil benimki normal bi giyim mağazası gölcükte biyer.. kalitesi tartışılmaz gerçekten çok iyi malı var adamların ama gelinlikte inanılmaz gamsızlar.. olsun alttarafı bi gün giyeceksin diyor.. çoğu genç kızın hayatı boyunca o bi günün hayalini kurduğundan hiç haberleri yok ne yazık... sen nerde yaptırdın bacım.. düzelttiler mi sonradan..

canım bence drapelerini tekrar gözden geçirttir bana yamuk gibi geldi:S

o ilk fotoğraf denediğim gelinliğin drapeleri benimki değil kendiminkini yakından çekmek aklıma gelmedi ama zaten çapraz çapraz geliyoya o drapeler yakından pek sıkıntı görmedim ben ama du bakim gidince kendiminkini bi inceliyim :26:

Son düzenleme:

dikkat et canm birde o taşların bir kısmının içi boş siyah gibi duruyor resimde onu da incelemelisin

çok güzeeeellll olmuş güle güle giy canım hayırlı olsun ben çook beğendim

dikkat et canm birde o taşların bir kısmının içi boş siyah gibi duruyor resimde onu da incelemelisin

ah yok yok o fotoğraftan öyle duruyo hepsi dolu dolu parlak parlaklar kayınvalidemler o konularda çok hassas tek boncuğu bile eksik olsa söylüyolar.. bi tane boncuk düştüydü denerken yarım saat nerden düştü diye baktı ben onu yerine dikerim diye

hoş olmuş gülerek giy

çok güzeeeellll olmuş güle güle giy canım hayırlı olsun ben çook beğendim

çok çok çok teşekkür ederim Allahım hepimize hayallerimizdeki gibi bi gelin olmayı nasip etsin inşallah...

çok çok çok teşekkür ederim Allahım hepimize hayallerimizdeki gibi bi gelin olmayı nasip etsin inşallah... [/QUOTE]

Amin canım rica ederimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…