Kavga edemiyorum :(

PelushPrenses

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2014
725
295
123
Merhaba sevgili hemcinslerim
Lafa nereden başlayacağımı bilemedim. Yakında Allah nasip ederse 1yıllık olacak ilişkimde garip ama aslında çok önemli bir sorunumuz var. Benim kaybetme korkum o kadar büyümüş ki kavga edemiyorum. Kavga ilişkinin tuzu biberi derler ya bizde o eksik ve geçen gün erkek arkadaşım tamamen suçlu olduğu bir durumda ben tepki koymadım sadece kırıldığımı ifade ettim diye bana 'bi tepki koy gözünü seveyim ilişkinin böyle tadı yok" filan dedi. Ama ben konunun sonunun ayrılığa gitmesinden çok korkuyorum. Yardım edin kızlar lütfen

Çok baglilik , bitme korkusu malasef ayrilik getiriyor. Tepkini illa kavga ederek değil. Konuşarak anlatabilirsin. Yani aciklamalarla neden rahatsız olduğunu şöyle . kavga güzel birşey değil.

Üstelik rahatsiz olduğun konular kaybetme korkubu yendiginde ikinjz için de işkence konusu olabilir. Geç kalmis çözüm

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bir yanlışı olduğunda gözünün yaşına bakmamm hiç susmam da bulunmaz hint kumaşı değil ki.. kavga ediyorsun diye senden ayrılacak da değil ayrılırsada bırak o düşünsün seni kaybettiği için

Son düzenleme:
Bu kaybetme korkusu degil körü körune baglilik..onceden bende oyleydim ve bir sureden sonra ezilmeye basliyosn sanki elin muhtac gibi.aslinda yok oyle bsey sadece sevdgmzden yapiyorz bunu guya kaybetmemek icin ama bide soyle dusun sana bu hissi veren kisiyi kaybetsen ne olur.benim de iliskm bir yil olcak ama bizm bir kez bile buyuk kavgamz olmadi ayrilik kelimesini ikimzde agzmiza almadk alirsak bigun gercekten biter zaten bunu ikimzde bliyorz ve ona gore hareket ediyorz ne demek istedigini anladm ama tartsmaktan bsey olmaz korkma ve fikirlerini acikca soyle kizlar olabilir fark etmez bana uyar bilmiyorum gibi kelimeler ben bu konuda hcbir bilgi sahibi degilim ne tarafa goturursen o yondeym anlamina gelir oyuzden kullanmamaya ozen gosterelim hersey daha guzel olur bakma sen erkeklere ne kdar asi gozukseler de onlar karsi konulmaktan hoslanirlar az biraz hareket.. Umarm hersey gonlunce olur

Karakterleriniz muhtemelen çok farklı bende erkek arkadaşımla kavga edemiyorum hemen tatlıya bağlıyor tamam hallederiz üzülme , kavga edememek kadar büyük problem yok sanırım. vazgeçmelisin bundan hemen.

Karakterleriniz muhtemelen çok farklı bende erkek arkadaşımla kavga edemiyorum hemen tatlıya bağlıyor tamam hallederiz üzülme , kavga edememek kadar büyük problem yok sanırım. vazgeçmelisin bundan hemen.

Haklısın nitekim o günden beri görüşmüyoruz bu gün mesajlaşmadık bile galiba tüm bağlar koptu lütfen bu mübarek günde bnm için de dua edin (

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Selam, bayan cinsi olarak bence erkeklere göre daha çabuk bağlanıp sahipleniyoruz. Bence sizin bağlanmanızdan kaynaklı. Kaybetmek istemiyorsunuz. Yeri geldiğinde tartışacaksın da tabi ama hiç tartışmayan çiftlere hep imrenirim. Ben o kadar da büyütülecek birşey göremedim. Karakteriniz ve bağlılıkla alakalı birşey ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…