• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kavga etmek bile gelmiyorsa içinden , bitmiş midir gerçekten ?

Sipser

Guru
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2014
2.435
1.590
333
Merhabalar , eşimle kavgalıyız haklı olan taraf bariz şekilde benim .. Daha öncede kavgalar ettik tabi ama ben dayanamaz giderdim, yemek yapardım ya da yanına uzanırdım bir şekilde biterdi.Bu defa ciddi kırgınım içimden kavga etmek , anlatmak , açıklamak , kırıldım demek bile gelmiyor kendimi yorgun hissediyorum ve açıkçası bu defada ben bir adım atayım istemiyorum .. ayrı odalarda oturuyoruz , farklı zamanlarda yiyoruz vs.. herhalde ben gitmesem 6 ay sürer.. Açıkçası adım atmak istemiyorum ama aynı evde küslüğe de çocukluğumdan beri tahammülüm yok.. hem duruşumu bozmak istemiyorum hem de bir netice istiyorum :) olumlu ya da olumsuz .. belirsizlik yoruyor varsa tavsiyeniz alırım. Şimdiden teşekkürler

Merhabalar , eşimle kavgalıyız haklı olan taraf bariz şekilde benim .. Daha öncede kavgalar ettik tabi ama ben dayanamaz giderdim, yemek yapardım ya da yanına uzanırdım bir şekilde biterdi.Bu defa ciddi kırgınım içimden kavga etmek , anlatmak , açıklamak , kırıldım demek bile gelmiyor kendimi yorgun hissediyorum ve açıkçası bu defada ben bir adım atayım istemiyorum .. ayrı odalarda oturuyoruz , farklı zamanlarda yiyoruz vs.. herhalde ben gitmesem 6 ay sürer.. Açıkçası adım atmak istemiyorum ama aynı evde küslüğe de çocukluğumdan beri tahammülüm yok.. hem duruşumu bozmak istemiyorum hem de bir netice istiyorum :) olumlu ya da olumsuz .. belirsizlik yoruyor varsa tavsiyeniz alırım. Şimdiden teşekkürler
Mesele nedir bilmeden size haklısınız diyemeyiz. Bunu geçtim, böyle kavga gürültü , ayrıl barış ile yalama olmuş ( kusura bakmayın amiyane tabirle söyledim) ilişkilerden hayır gelmiyor. Çift terapisine gidin, olmuyorsa geçinemiyorsanız zorlamanın anlamı yok. İkiniz de mutlu birer hayat yaşamayı hak ediyorsunuz.

Kavgaları bile tükenmişse bir çiftin
Artık harcayacak birşeyde kalmamıştır

Ben en çok da insanın içinden kavga etmek bile gelmiyorsa bittiğine inanırım. Kavga edecek kadar bile bir şey kalmamış demek oluyor bu.

Hakli olani yasanani dinlemeden bilemeyiz..
İnsanlarin temel savunma mekanizmalari vardir..Cinsiyete ve yasa bakilmaksizin hepimizde olur..
Hatali olan kisilerin bu tutumlarini dogru bir davranismis gibi gostererek inkar yoluna gitmeleri cok bilindik zaten.
Hatali olduklarini kabul ettiklerinde bunun kendilerine ve otoritelerine zarar verecegini dusunuyorlar..
Ozur dilemeyi bile beceremiyen,hatasini kabul etmek yerine inkar yolunu secen insanlar:Karsisindaki kisilerin ruhunu zehirlerler..
Oturup konusun,kendi basiniza halledemiyorsaniz bir terapiste gidin..
Evlilikte cocuk gibi sidik yaristirmayin.
Kocan hatasini kabul etmedigi icin yada fark etmedigi icin 5 yil oturun o zaman ayni evin icinde ayri odalarda..Boyle bir mantik yok bence.

Geç karşısına ciddi ciddi konuş evliliğe mutlu mesut devam etmek istiyorsa ya düzeltsin hatasını ya da kabul etsin evlilik terapisi almayı. İte ite ne kadar gider evlilik. Sadece senin itmenle hele hiç

Ah ne kadar da ben...
Su an aynı durumdayım. Belki de 3 haftayı geçti. Sadece cocuklar icin iletişimdeyiz.
Cok yoruldum...

Bu bir aşama. İkinci aşamada o da adım atmasın istiyorsan bitmiş oluyor. Oraya gelmemeni umarım. Ama yine gidersen bi dahakine seni daha uzun beklemeyi öğrenecek. Tavrını sürdür derim.

Bence icinizden gelmiyorsa hicbir sey yapmayin. Zamana birakin. Hep siz baristiginiz icin esiniz durumun ciddiyetini anlamamis olabilir. Siz tavrinizi surdururseniz belki o harekete geçer. Buna ragmen adim atmiyorsa siz de salin gitsin kendisini.

Saygınız kaybolmadiysa umut vardır arada insan sadece susmak ister sus sende boşver keyfine bak

Bu bir aşama. İkinci aşamada o da adım atmasın istiyorsan bitmiş oluyor. Oraya gelmemeni umarım. Ama yine gidersen bi dahakine seni daha uzun beklemeyi öğrenecek. Tavrını sürdür derim.
Katılıyorum👆 hep siz barışmaya çalışıyorsanız bu tavrı devam ettirip niyetini anlamalısınuz. Gerçekte barışmak mı istiyor ancak böyle anlaşılır. Ama tabi bu arada onun hayatını da kolaylaştıracak şeyleri yapmayı bırakın.
Çabalamıyorsa bir ömür elinde tabakla çocuğun peşinden koşan anneler gibi peşinden koşamazsınız.

Sürekli siz gitmişsiniz diye kendi gelmiyor bence buna dur diyin önce ve benim içinde bazen öyle oluyor hani laf anlatsan ne fayda yine aynı yine aynı 💆🏻‍♀️

Back
X