Kavga ettik

eh tabi karşına o degilde başka biri cıksaydı aynı srouları ona da soracaktın.
bu cocıuktan ayrılsan başka biri ile flort etsen gene aynı
merak etme her türlü evlenirsin.
rahmetli büyük halam derdi 93 yaşındaydı öldüğünde 2 kere evlenmişti. ve herkesin bir alıcısı vardır.
yani herkes bir gun mutlaka onu isteyen birini bulur.
mesela daha yakın örnek vereyim. erkek kardeşimin hanımı. ilk kez kardeşimle ele ele tutuşmuş cok seviyorum ölüyorum dedi.. beni aldamassan intihar ederimle başladı ve damında hgarip garip bir sürü şeyler söyledi.. sonra birşekilde evlendiler. şimdi mutsuzlar. ilk ile evlenmek her zaman dogru degildir. böyle hayal kurmak da hiç iyi degildir.
belki senin evlenecegin 3. -6. flort edecegin kişi bilmessin.
bu yuzden sana yazdım su akar yolunu bulur. birşeyleri didikleme.
ben ilk biriyle sözlendim. ayrıldım. sonra 10 dan fazla flortum oldu,i sonra bir o kadar da isteyenim oldu, bir görüş belki hoşlanırsınlar oldu. oldu da oldu... ama sonunda eşimle evlendim. ve bizim eşimle yani cocıugumuz olmuyoır. eşimin cok büyük bir problemi var. ben su an 37 yaşındayım eşimde 47. cocuk olma şansımız da %10 tüp bebek için bu. normal gebelik %0.
ben bu adamı cok seviyorum. asla da cocugu olmuyor diye onu bırakmam.
Allah yardimcin olsun canim.Tabi ko birakma en kotu yuvadan evlat edinirsin nolmus.Allahtan ümit kesilmez belki olur cocugunuz.Biz bu iliskiye ciddi adiyla başladik.Bende eskiden bu kadar evlilik takintisi yoktu.Ama bu yil cok artti.Elimde degil.Sanki ondan baskasiyla olamam.Baskasiyla evlenirsem ihanet olur gibi geliyo.Bi de cok tuhaf suan ben ona soguk davraniyorum.İcimden soguk davranmak geliyo.Resmen hastayim galiba ben :-(

canım acıl duzel en sevdiğinden insan ımtıhana cekılırmıs diger bir deyıs ıle korktugun sey basına gelır hayatta herseye hep sıfırdan baslama olasılıgını dusunerek yasa hiçbirseyın hayatımıızn bile garantisi yok yarına cocuga baskı yapma zaten sogutmaya baslamıssındır kendınden evlenmeye kalmadan ayrılabılır soylıyım.
Evet o da diyo boyle yaparak beni kendinden sogutuyosun diyo :-( taksam bile ona sorular sormiycam acayip acayip :-(

sen hayatının merkezine almıssın sanırım su var kaderinde ne olacagını bilemezsin evlilikte garanti değil yada cocuk yapmak mesela adamı sana ölene kadar baglamıyor yani birde baskası cıkmazsa demıssın bagımlı bir kişilksin sanırım hayatında biri olmazsa mutsuz mu oluyorsun? ilginç.
Evlenirsek hep yanimda olir gibu geliyo.Asıl sorun yalnizlik korkum.Dusuncesi bile beni delirtiyo :-(

''al dedi
çocuklarını dedi
çocuklarını istiyorsan dedi
kendini dedi
al kendini dedi
git dedi
nerede kalırsan
kal dedi bana

ben de kaynanamla
kavga ettim
o yüzden dedi
kaynanam dedi
kızım bak dedi
madem kocan öyle yapıyor dedi
ne yaparsan yap kızım sen de dedi
al kendini git dedi
benim çekicek halim yok dedi bana''

Evlenirsek hep yanimda olir gibu geliyo.Asıl sorun yalnizlik korkum.Dusuncesi bile beni delirtiyo :-(
Bnde korkardım yalnzlıktan ve en çokta onsuzluktan. Snra bişeyler oldu ve o artık kocam. :) fakat 4-5ay da bir görür oldm. Yani evlilik çözm değl :)

Yazık ya canım millet 40 yıllık kocasını bile tanıyamamışım deyipte boşandığı oluyor bunlara takılı kalırsan vay haline sende saplantı olmuş ilişki ve fal mevzu

Sirkelen kendine gel gidişat hiç iyi değil
Ve en kısa zamanda profesyonel destek kesinlikle şart

Umarım çabuk kurtulursun bu ruh halinden mutlu umutlu günler ;)

Sevgilimin üzerine gittim gene.Dedim sinirlerim bozuk.Agliyorum dedim.niye dedi.Ben herseyi kafamda kuruyorum.30yasimizi bile dedim.Nasil yani dedi.Anlattim.Sacmaliyon dedi.Sonra ben dedim dogru yarina cikcagimizin garantisi yok dedim.Buyur burdan yak dedi.Beni germe dedi.Kizdirdim gene.Yaa geciyo gibi gene ayni.falciya falan gidiyorum cok fazla.Olumlu bisey derlerse moralim duzeliyo.Fala sardim simdide.Yaa devlete bagli psikologa gidicektim.Randevu alinmiyomuş.Haftaya bir gun gidicem
Darlandım! Doktora kendini iyi ifade et ,tedavini uzun tutsun ...

Yazık ya canım millet 40 yıllık kocasını bile tanıyamamışım deyipte boşandığı oluyor bunlara takılı kalırsan vay haline sende saplantı olmuş ilişki ve fal mevzu

Sirkelen kendine gel gidişat hiç iyi değil
Ve en kısa zamanda profesyonel destek kesinlikle şart

Umarım çabuk kurtulursun bu ruh halinden mutlu umutlu günler :KK66:
İnsallah canim sagol. :-)

Back
X