• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kavga ettikten 3 gün sonra ayrılık mesajı atıp cevap vermeyen gerizekalı eski sevgili ?

SalakSacma

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2017
1.490
723
123
27
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/sevgilim-beni-terketti.1087161/page-2#post-57070697
Bu konuyu açmıştım eski sevgilim 3 gün sonra mesaj attı beni öpk alttan aldığını herseyi yağtığını onun kadar benimde inat olduğumu söyledi onu karaktersiz demişim yalancı demişim instagramdan silmişim birsuru sey ve en son ayrılma sözleri fln... bende cevap verdim ikimizde hatalıyız istersen bi oturup konuşalım dedim ve adam bana crvap vermeyip wp dan fin engelledi madem yazmayacaksın niye mesaj atıyosun durup dururken derdin ne cevap vermeyeceksen niye dengemi bozuyosun ya deli oldum yine ya ?

biraz konuştuk bende ona hatalarını söyledim oda bana ve hiç bi şekilde yumuşamadı daha sonra da böyle oldu . Ne yapmam gerektiğini bende biliyorum ama bu kadar umursanmamak zoruma gidiyo
Adam içindekileri kusup size cevap verme hakki bile tanımıyor. Sizce ne yapmaniz lazım?

biraz konuştuk bende ona hatalarını söyledim oda bana ve hiç bi şekilde yumuşamadı daha sonra da böyle oldu . Ne yapmam gerektiğini bende biliyorum ama bu kadar umursanmamak zoruma gidiyo

Umursamamak değilde. Dedikleriniz zoruna gitmis paşa beyin. Demek ki yeterli kadar olgun degil

Offf böyle dengesizleri çekmeyin kardeşim bir kere geliyosunuz bu hayata sevgilinizden önce kendinize değer verin. Adam sana değer veriyor olsa orta yolu bulmaya çalışır . Zamanla düzelir demeyin bencil insan zamanla daha kötüye gider

Back
X