kavga, yuzum uyuştu, ağlıyorum

nirvana114

Üye
Kayıtlı Üye
8 Mayıs 2014
83
13
13
İstanbul
20 yasindayim. Arkadaslarimla gezmeye gidicektik. Anneme sordum babama sor dedi.babam izin verdi. Annem ben musade etmiyorum dedi.
Dun de ayni konu oldu. Bagirdi cagirdi. Konu gecmisine geldi.babamin yaptiklarina.babam annem hamileyken tekmelemis vurmus galiba. Oyle bagirdi ki bana.ben de doldum. Sabah da para istedim annemden benim sana vercek param yok dedi. Galiba geçmiş yüzünden psikolojisi boyle. Benim de bozuldu. Artik tutamadım kendimi. Ağladim. O agladi ben agladim bana bağırdı ellerim titredi yuzum uyustu nefes alamadim. Babamin yaptıklarından bahsetti durdu.boşanin dedim. Boşanin. Annem ben sizin icin durdum dayandim dedi.ben de cok mu huzurluyuz cok mu mutluyuz da hala evlisinz bosanin kurtulun dedim.sen onu babana soyle dedi.
Benim ne sucum var.ben naptim ki.hep gizli gizli agladim.ama bugun çıktı benden
Hala yuzum uyusuk ben napicam
 

tatlım nefes almakta sıkıntı yaşadıysan olmuştur o uyuşma.. geçer sanırım... Üzüldüm yaaa
 

Canim acil nöroloji uzmanina basvur seni tanimiyorum bilmiyorum ama lutfen acil doktora git geciktirme sakınnnn
 

acile gidip kas gevşetici ağrı kesici vurdur. birde bemiks buruyorlar benimde olduğum zamanlarda bi kaç kere oldu. yüzümün sol kısmı tamamen uyuşmuştu hiç hissetmemiştim hemen acile koşup iğne yaptrdım. yüz felci belirtisidir o benim babam 2 kere felç geçirdiği için belirtileri biliyorum. 3 kere uyuşma oldu bende şimdi çok yorgun olduğum zamanlarda yüzümün uyuşmuş olan tarafndaki kaşım düşüyor stresten uzak durmak lazm
 
ben de bunları yaşadım. sen de mutlaka çok küçük bir kesit anlatmışsındır. benim sonum pek iyi olmadı. sen aklına kendine mukayyet ol.
 

Ya canim uzuldum sana kiyamam Annen sana yanlis davranmis. Senin olanlardan bir sucun yok ki. Annenle konus bence derdi neymis ogren. Senin bir sucun olmadigini ve senden ne istedigini sor. Sana neden boyle davraniyor sor ogren. Insallah hersey yoluna girer.
 
tatlım nefes almakta sıkıntı yaşadıysan olmuştur o uyuşma.. geçer sanırım... Üzüldüm yaaa

Evet yasadim.biraz yattiktan sonra geçti

Canim acil nöroloji uzmanina basvur seni tanimiyorum bilmiyorum ama lutfen acil doktora git geciktirme sakınnnn

Biraz yattiktan sonra gecti.ama gidicem ben yine de cok tesekkurler


Biraz uzaninca gecti teşekkür ederim
Ama gidicem ben yine de

ben de bunları yaşadım. sen de mutlaka çok küçük bir kesit anlatmışsındır. benim sonum pek iyi olmadı. sen aklına kendine mukayyet ol.

Ben bildim bileli annemle babam boyle.kucuklugumden beri.dun cildircaktim dayanamıyorum artik


Annem ben sana bisey demiyorum ki diyor.sanirim gecmis içinde birikmis bana patlıyor. Ama genel yapisi sinirli son 4 yildir
 


"ben sizin için durdum boşanmadım..."
şu an boşanmayı düşünüp de evladım var diye sabreden anneler varsa bu konudan ders çıkarsınlar..
günün birinde evladın başına kakıp, evladın huzurundan çalmasınlar...

anneniz zamanında sizin için sabretmek yerine keşke ayrılmayı tercih etseymiş.
bugün çok daha sağlıklı bir psikoloji de olup, sizlere daha faydalı bir büyük olurdu..

ne denir olan olmuş..
anneniz yılllar önceki olayı hala unutamadı hala içten içe kin biriktiriyor madem tedavi olması lazım.
evdekilerin ve kendi ruh sağlığı açısından bu şart görünüyor..

Allah yardımcınız olsun..
 

Aynısını diyorum anneme.keske o zaman boşansaydin.biz boyle daha mutlu değiliz.
Burda konu açanlar var cocugum icin dayaniyim mi diye,boşanmamak cocuga iyilik degil.huzursuz bi ortamda buyumesine zemin.
 
Eğer anneniz babanıza sizin yüzünüzden katlanmış olsaydı olur olmaz şeyler yüzünden sizi üzmezdi. Madem hayatından vazgeçecek kadar çok seviyor sizi neden en güzel günlerinizi zehir ediyor?

Siz psikiyatr mısınız kardeşim? Sizin annenizi tedavi etme, onun bilmem kaç yıl öncesinden kalma sorunlarına çözüm bulabilme gücünüz var mı?

Anneniz doktora gitsin, ilaç kullansın iyileşsin. Babanızla anlaşamıyorsa boşansın yoluna baksın. Boşanamıyorsa bunun hıncını evladından çıkarmasın.

Ben kadınlarımıza çok kızıyorum. Toplum baskısı vs... gibi GEÇERLİ ve HAKLI birçok faktör yüzünden eşlerinden ayrılamıyor, sonrada bunun acısını çocuklarından çıkarıyorlar...

Kaç yaşında insansın problemlerini çözemiyorsun, senin gencecik hayata yeni başlayan kızın mı çözecek problemlerini?
 
Anneniz sağlıklı düşünemiyor. Hatta bence hiç düşünemiyor.
Sanırım bugün bu kadar mutsuz olmasının sebebi olarak sizi görüyor.
Hastalıklı bir düşünce elbette ki siz değilsiniz.
Ama söylediği sizin için katlandım lafı var ya.
Sanki sizin suçunuz.
Tedaviyi de kabul etmez.
Çok sinir bozucu.
Gerçekten sabrınızın çok yüksek olması gerekiyor.
Siz gidip bir uzmanla görüşseniz belki size yol gösterebilir.
 
Tatlım sağlığın için bir nörologa görünmen lazım, aksatma lütfen.
Annen için birşey diyemiyorum ama sana geçmiş olsun çok. Üzüldüm.
 
Son düzenleme:

Annemin panik atak hastalığı var. Bu yuzden ben hic biseye bagirmasina sinirlenmesine cevap vermem genelde.yani bunlari ben ona diyemiyorum ki.ilac kullaniyordu kafasina gore bıraktı. Doktora gidelim diyoruz ailede duzelmedikten sonra ilac hic bi ise yaramiyo diyo. Ben napıyım benim ne suçum vardi ki. En ufak şeye ağlıyor o öyle oldugu icin ben de ağlıyorum.


Evet tedaviyi kabul etmiyor aile duzelmedikten sonra ilaç hic bir işe yaramiyor diyor.
Ablam var ona dedim o ayri ilde yasiyor calisiyor psikoloğa goturelim dedim gelmez ki diyor ki hakli. Sen bişey dedi mi cevap verme he de gec diyor ama benim de sabrim bi yere kadar dayaniyor.

Tatlım sağlığın için bir nörologa görünmen lazım, aksatma lütfen.
Annen için birşey diyemiyorum ama sana geçmiş olsun çok. Üzüldüm.

Cok tesekkurler
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…