• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kavga !

destici

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2011
186
0
46
Bursa
sevgilimle en son geçen çarşamba buluşmuştuk bugünde 1 saat kadar buluştuk ama yarında çıkarım dedim cuma çık dedi işin mi var dedim yok dedi sonradanda pazartesi okulda görüşürüz dedi. şimdi konuşurken birden kavga çıktı neye uğradığımı anlamadım buluşçaz mı dedim istemiorum bişeye sinirlendim ama bilmiorum buluşmayalım pazartesi görüşürüz dio neden böyle oldu ki :59: çok mu ilgi gösterdim çok mu sevdimde o bunaldı anlamıorum herşey yolundayken birden şimdi böyle olması nie :(

kavga deyince levyeyi kaptım geldim hani nerede

Son düzenleme:
canım bazen bana da olur böyle. eskiden olan bir şeyi takarım ya da bencil yanıma denk gelir. sen de üstüne gitmezsen sana ulaşır bir süre sonra zaten :34:

canım bazen bana da olur böyle. eskiden olan bir şeyi takarım ya da bencil yanıma denk gelir. sen de üstüne gitmezsen sana ulaşır bir süre sonra zaten :34:

bilmiorum ilk defa böyle oldu ders aralarında arkaşlarıyla bi yere gitse bile mesaj atar özledim die şimdi ne olduda böyle yapıo ki anlamadım :(

canım eğer bugünkü 1 saatlik buluşmanızda ters bir şey olduysa ona kızmış olabilir diye düşündüm eğer ondan öncesinde normal davranıyorsa. neye kızdığını sorsana açık açık niye böyle yaptığını.. ne saçma bu erkekler yaa :)))

ßanada durup dururken böyle davranmasının sebebi soğumuş olabilme ihtimali gibi geldi... Çok ilgiden sıkılmış olabilir biraz kendini geri çek arama sorma bakalım ne yapacak :26:

canım eğer bugünkü 1 saatlik buluşmanızda ters bir şey olduysa ona kızmış olabilir diye düşündüm eğer ondan öncesinde normal davranıyorsa. neye kızdığını sorsana açık açık niye böyle yaptığını.. ne saçma bu erkekler yaa :)))

sordum bi nedeni yok diyo saçma sapan davrandıkları kesin

sevgilimle en son geçen çarşamba buluşmuştuk bugünde 1 saat kadar buluştuk ama yarında çıkarım dedim cuma çık dedi işin mi var dedim yok dedi sonradanda pazartesi okulda görüşürüz dedi. şimdi konuşurken birden kavga çıktı neye uğradığımı anlamadım buluşçaz mı dedim istemiorum bişeye sinirlendim ama bilmiorum buluşmayalım pazartesi görüşürüz dio neden böyle oldu ki :59: çok mu ilgi gösterdim çok mu sevdimde o bunaldı anlamıorum herşey yolundayken birden şimdi böyle olması nie :(

cnm bikaç gün kendi haline bırak ..Zaten 1 haftaya foyası çıkar meydana...Derdini anlarsın o zaman.Ama sen hiç üstüne gitme arama.

bilmiyorum artık ne yapmaya çalışıyor. bi yandan onun hayatıda zor babası hasta ama hiç böyle davranmazdı aksine bana daha yakınlaşırdı ama dünden sonra aramızda kocaman buz dağı oldu :S

hiç birşey yokken mi çıkardı kavgayı yoksa senmi bunalttın?

bilmiyorum artık ne yapmaya çalışıyor. bi yandan onun hayatıda zor babası hasta ama hiç böyle davranmazdı aksine bana daha yakınlaşırdı ama dünden sonra aramızda kocaman buz dağı oldu :S

babası hasta demişsin nesi var tam olarak
rabbim tez zamanda şifasını versin

Kavga durup dururken çıktıysa hiçbişey yokken sana ters davranıosa bırak kendi haline kaçan kovalanır.
Bekle bakalım ilgilenme pek üstünde durulcak bişeymiş gibi gelmedi bana sen de takma

Son düzenleme:
hiç birşey yokken mi çıkardı kavgayı yoksa senmi bunalttın?

yok hiç bişey. dün görüştük öyle dedi bende şaka yapıyordur die üstelemedim ewe geldim mesajlaşırken işte ne zaman buluşuyoruz konusu açıldı pazartesi görüşürüz dedi bende neden dedm bugün bişeye sinirlendim ama ne bilmiyorum işte dedi :S

Back
X