- Konu Sahibi bluekelebek
Arkadaşlar yeni konu açtım özür dilerim ama merak ettiğim bişe var acaba estetik olmuş birinin burnu düz burun yapılabilirmi bi bilginiz varmı???
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evt cnmmm olur tabiki:)Arkadaşlar yeni konu açtım özür dilerim ama merak ettiğim bişe var acaba estetik olmuş birinin burnu düz burun yapılabilirmi bi bilginiz varmı???
evt cnmmm olur tabiki:)
hatta gecen hafta bi magzada çalışan kız burnumun estetikmi oldugunu sordu evt dedimmmm kendisi iki sene önce olmuş aşırı kaldırmış doktor cidden kötü duruyorduuuu şimdii düz yapmak için amlyt olcakmış:)hatta benim doktoruma almış amlyt gününü:)
cnm abartılı bi kavisin yoksa elleme derim..hem kaç ay oldu amlyt olalı daha bi sene dolmadıysa burun ucun neyapsan az bşy iner o kavislikte düzelir:)Hımm çok güzel çok iyi ya bende amelyat oldum çok değil ama kavisli biraz ben düz istiyodum artık bişeler yaparız inş :) tşkler sanada
Evet arkadaşlar haklısınız ama bence düz burun daha iyi duruyo kavisli burunun modası geçti canişkolarım :) ama bakalım daha 5 ay oldu zaten 1 sene geçmeden yada 8 ay geçmeden olmayı düşünmüyorum bakalım hayırlısı...
ne modasi ayol kaydirigubbakcemile3bluekelebek .!.:Evet arkadaşlar haklısınız ama bence düz burun daha iyi duruyo kavisli burunun modası geçti canişkolarım :) ama bakalım daha 5 ay oldu zaten 1 sene geçmeden yada 8 ay geçmeden olmayı düşünmüyorum bakalım hayırlısı...
öyle bir moda mı var? :) yüze gittiği sürece bence bir sorun yok.... önemli olan yakışması![]()
belki moda derken bluekelebek eski tek tip burun yapan doktorları kastediyordur. Yani güzel burun illa kavisli ve kalkık olan burun değildir.Yüzünde nasıl güzelse o öyledirHerkesin burnu illa petek dinçöz burnu olamaz
İnş herşey istediğin gibi olur cnm herşey
ya bende kavisli istiyorum ama dr bana bole bişey yapamicagnı soledikemiklerim yuksek diilmiş
![]()