Kavisli burun düz olurmu???

Arkadaşlar yeni konu açtım özür dilerim ama merak ettiğim bişe var acaba estetik olmuş birinin burnu düz burun yapılabilirmi bi bilginiz varmı???
evt cnmmm olur tabiki:)
hatta gecen hafta bi magzada çalışan kız burnumun estetikmi oldugunu sordu evt dedimmmm kendisi iki sene önce olmuş aşırı kaldırmış doktor cidden kötü duruyorduuuu şimdii düz yapmak için amlyt olcakmış:)hatta benim doktoruma almış amlyt gününü:)

evt cnmmm olur tabiki:)
hatta gecen hafta bi magzada çalışan kız burnumun estetikmi oldugunu sordu evt dedimmmm kendisi iki sene önce olmuş aşırı kaldırmış doktor cidden kötü duruyorduuuu şimdii düz yapmak için amlyt olcakmış:)hatta benim doktoruma almış amlyt gününü:)

Hımm çok güzel çok iyi ya bende amelyat oldum çok değil ama kavisli biraz ben düz istiyodum artık bişeler yaparız inş :) tşkler sanada

Hımm çok güzel çok iyi ya bende amelyat oldum çok değil ama kavisli biraz ben düz istiyodum artık bişeler yaparız inş :) tşkler sanada
cnm abartılı bi kavisin yoksa elleme derim..hem kaç ay oldu amlyt olalı daha bi sene dolmadıysa burun ucun neyapsan az bşy iner o kavislikte düzelir:)

cnm kikirdak eklenerek düzlestirilebilir
ama iyi bi doktor bulman lazim:)

Evet arkadaşlar haklısınız ama bence düz burun daha iyi duruyo kavisli burunun modası geçti canişkolarım :) ama bakalım daha 5 ay oldu zaten 1 sene geçmeden yada 8 ay geçmeden olmayı düşünmüyorum bakalım hayırlısı...

Evet arkadaşlar haklısınız ama bence düz burun daha iyi duruyo kavisli burunun modası geçti canişkolarım :) ama bakalım daha 5 ay oldu zaten 1 sene geçmeden yada 8 ay geçmeden olmayı düşünmüyorum bakalım hayırlısı...

öyle bir moda mı var? :) yüze gittiği sürece bence bir sorun yok.... önemli olan yakışması ;)

bluekelebek .!.:
ne modasi ayol kaydirigubbakcemile3
zevk, begeni meselesi modayla alakasi yok yerimseniben
ha bide pelusatugceninde dedigi gibi yüze yakismasi önemli

belki moda derken bluekelebek eski tek tip burun yapan doktorları kastediyordur. Yani güzel burun illa kavisli ve kalkık olan burun değildir.Yüzünde nasıl güzelse o öyledir ;)Herkesin burnu illa petek dinçöz burnu olamaz ;) ınş herşey istediğin gibi olur cnm herşey

ben kavisli olmasını isterdim..şahsi fikrim kavisli bir burun burun ucunı kalkık olmasa dahi daha hoş gösteriyor..şimdiye kadar baktığım bütün fotolardan bu sonucu çıkardım..kavisli burun bana göre daha iyi..

ya bende kavisli istiyorum ama dr bana bole bişey yapamicagnı soledi :( kemiklerim yuksek diilmiş :(

doktora güvenmekten başka çaremiz kalmıyor..şöyle bir durum da oluyor tabi kavisli ve hafif kalkık istiyorsun sana dümdüz! burun yapıyor..hastaları mı karıştırıyordur ne yapıyorsa artık..bu tür doktorları anlamak mümkün olmuyor..

Back
X