Kavitasyon ve Pressoterapi!

portia09

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Mart 2009
4
0
86
İstanbul
Hanımlar, hergün değişik fırsatlar öneren siteler var biliyorsunuzdue mutlaka. O güni çerisinde satın alırsanız faydalanbileceğiniz indirim öneren siteler..
Bunlardan bir tanesi 2 seans kavitasyon ve 2 seans pressoterapi ye çok makul bir fiyat vermiş. Sizce ne kadar işe yara? Toplam 4 seans bir incelme sağlar mı? Bir de kampanyayı saglanayan güzellik merkeziyle ilgili sorularım ama onları buraya yazmam sıkıntı yaratır mı bilemedim.. Görüşlerinizi beliyorumm

Hanımlar, hergün değişik fırsatlar öneren siteler var biliyorsunuzdue mutlaka. O güni çerisinde satın alırsanız faydalanbileceğiniz indirim öneren siteler..
Bunlardan bir tanesi 2 seans kavitasyon ve 2 seans pressoterapi ye çok makul bir fiyat vermiş. Sizce ne kadar işe yara? Toplam 4 seans bir incelme sağlar mı? Bir de kampanyayı saglanayan güzellik merkeziyle ilgili sorularım ama onları buraya yazmam sıkıntı yaratır mı bilemedim.. Görüşlerinizi beliyorumm

Canım bende ismini vermek istemediğim bir sitenin vasıtasıyla bir güzelik salonuna gittim,
inan ben bu kadar etkili olacağını düşünmüyordum, ama toplam 4 seansı pek önermem en az 8 seans olması gerektiği konusunda doktorum ve güzellik uzmanımdan tavsiye aldım.

Gittiğim yer Kadıköyde quartz beauty club diye bir güzellik salonu, iletişim bilgilerini paylaşmıyorum ama ararsan telefonuna ulaşacağına eminim.

Back