Kavun karpuzda otura otura büyür

Uzman diye bi uygulama indirdim orda ramazan diyeti var 3 tane farklı onun dışında bi sürü diyet var indirebilirsin çok güzel bi uygulama
Ben baktım bulamadım o uygulamayı .. Nasıl gidiyor diyetin devam edebiliyormusun . Benim Ramazan nedeniyle diyet yalan oldu. Hele ki bu gün misafirler vardı iftara.. Tatlıyı fazla kaçırdım :KK17::KK17:
Kötü oldu bu..
İftarda iyi kontrollü yedim ama iş tatlıya gelince koca tabağı bitirdim :kızgın:
Yapıcam bişey yok yarın daha dikkatli olucam inşallah..
Evde birsürü tatlı var. İvedilikle onlardan kurtulmam lazım . Yoksa yarın iftarda yada sahurda başıma iş açacaklar :kk77::kk77:

Ben baktım bulamadım o uygulamayı .. Nasıl gidiyor diyetin devam edebiliyormusun . Benim Ramazan nedeniyle diyet yalan oldu. Hele ki bu gün misafirler vardı iftara.. Tatlıyı fazla kaçırdım :KK17::KK17:
Kötü oldu bu..
İftarda iyi kontrollü yedim ama iş tatlıya gelince koca tabağı bitirdim :kızgın:
Yapıcam bişey yok yarın daha dikkatli olucam inşallah..
Evde birsürü tatlı var. İvedilikle onlardan kurtulmam lazım . Yoksa yarın iftarda yada sahurda başıma iş açacaklar :kk77::kk77:
Ayy bende bıktım artık diyet diyet diyet ... Bugün yemeğe bi abandim maşallah bana yani hala midem bulaniyo :kusmuk:pazartesi günü 5 te 5 diyeti yapcam yaa yarın da dikkat edicem beslenmeme . Toparlanmamiz lazimmm

Screenshot_2016-06-12-02-22-47.webp

Back
X