Merinos, Merinos Zeugma Halı 6502-80 120x170 cm | Evimister.com
bnm arkadaşımda bu halıdan vardı ben çok beğeniyoprum çok şık ve ağır duruyor ayrıca kir göstermiyopr kullanışlı 230 civarıydı fiyatı
bende halı almayı düşünüyorum bunlardan alayım dedim gecen halıcıları gezerken kızın biri dedi bunların modası kalmadı falan hevesim kaçtı doğrusu
çok pahalı değildi tam fiyatını hatırlayamasamda pier cardinden almıştık tüm evin halılarını.kullanışlı oluyo sadece bizdeki halının tüm heryerinde aynı boy deil alçaklı yüksekli.desen daha hoş duruyo ama elektrik süpürgesine çektirirken biraz uğraştırıyo.tüm halı kılları aynı boyda olanını alın derim sizin baktığınız fiyatlar yüksek geldi bana
öyle diyipte insanin hevesini kiranlara uyuz oluyorum...evet modasi belki geçen seneydi yada önceki sene ama eger begeniyorsak neden almayalim ki? hem zaten her sene yeni bir moda hali çikiyor farkli tasarim , renk ve desenlerde....bir halida oyle her sene degistirilecek bisey degilki alinir, senelerce kullanilir...kim modayken alipta modasi geçti diye halisini atip yenisini aliyorki?o yuzden modaymis degilmis ne onemi varki biz begendikten evimize , esyalarimiza uyduktan yakistiktan sonra....ben alicam valla isterse modasi 10 sene oncenin olsun ,begeniyorum o halilari....bence sende kendi fikrini dikkate alarak dusun canim , bosver baskalarini....
ne yaptınız aldınızmı halınızı kullanılışı nasıl duruşu filan bende çok beğeniyorum royalden baktım bikaç model ama royal halı nasıldır hiç bilmiyorum koltuklarım açıkrenk ama halım
çok açık olsun iistemiyorum malum çocuk var
benim beğendiğim modeller bunlar Eki Görüntüle 528312 Eki Görüntüle 528313 Eki Görüntüle 528314
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?