- 20 Haziran 2015
- 1.027
- 934
- 323
Kızlar eşimin ailesi başka bi ilde bebeğimiz var 1 yaşında onların da ilk torunu özlüyorlar haliyle farkındayım video fotoğraf atıyorum sırf onlar için ama zamanlı zamansız sürekli watsaptan görüntülü arama gönderiyorlar aile boyu gündüz akşam haftasonu vs.bir kaç defa eve gelen akrabalarının yanında aramışlar bi açtım kamerayı şok oldum hiç müsaitmisniz arayalım dayın aman burda bebeği sizi görsünler demek yok
Aramızda problemler oldu eskiden şimdi daha normale döndü ilişkimiz ama unutulmuyor bazı şeyler istenmeyen gelinken şimdi torun dan dolayı her gün görüşür hale geldik ben sıkılıyorum tam yemeğe oturuyoruz görüntü geliyor haftasonu uyuyoruz yataktayız ya da tam dışarı çıkıcaz misafirliğe gidicez zırt pırt bu durum sürekli arama hali mecburen ben de görüşüyorum onlarla kameradan kızım hep peşimde çünkü ben Nerede O orada olduğu için kamerayla ben varken daha rahat görüşüyorlar bu yüzden
her gün yüzyüze görüşür hale geldik
bişey desem anında surat yapar ağlar aramaz arasam açmaz hatta meşgule verirler trip atar eşime ve bana daha önce çok oldu
Artık arasıra ben wcye gıdıyorum sen aç dıyorum eşime kızım durduğu kadar görüşüyor onlarla
Kimsenin kalbini kırmadan nasıl çözebilrim bunu yoksa normali
Mi bu böyle devam mı etmeliyim ben mi abartıyorum
Aramızda problemler oldu eskiden şimdi daha normale döndü ilişkimiz ama unutulmuyor bazı şeyler istenmeyen gelinken şimdi torun dan dolayı her gün görüşür hale geldik ben sıkılıyorum tam yemeğe oturuyoruz görüntü geliyor haftasonu uyuyoruz yataktayız ya da tam dışarı çıkıcaz misafirliğe gidicez zırt pırt bu durum sürekli arama hali mecburen ben de görüşüyorum onlarla kameradan kızım hep peşimde çünkü ben Nerede O orada olduğu için kamerayla ben varken daha rahat görüşüyorlar bu yüzden
her gün yüzyüze görüşür hale geldik
bişey desem anında surat yapar ağlar aramaz arasam açmaz hatta meşgule verirler trip atar eşime ve bana daha önce çok oldu
Artık arasıra ben wcye gıdıyorum sen aç dıyorum eşime kızım durduğu kadar görüşüyor onlarla
Kimsenin kalbini kırmadan nasıl çözebilrim bunu yoksa normali
Mi bu böyle devam mı etmeliyim ben mi abartıyorum
Son düzenleme: