Allah yardimcin olsun sabir versin ben de aralikta 39 haftalik bebegimi karnimda öldügü icin kaybettim hepimizin sinavi cok zor bana hep iyi dediler sorun yok dediler yavrumun ölüsünü verdiler ;(
Senin sinavin da cok zor kardesim cunku bir anneden evladini yok etmesi en son istenebilecek sey ;(
Suna emin ol ki kuzun aci cekmemistir cunku o cennet melegi ;(
Rabbime sigin mevlam neylerse guzel eyler onlar bize rabbimin emanetiydiler ve rabbim emanetlerini aldi boyle dusun nasil ki emanet bir esyayi verirken uzulup aglamiyorsun cennet kuslarimiz da bizim meleklerimizdi ;(
Burada bizim gibi oyle yarali yurek tasiyan analar var ki ben okudukca acimi unutuyorum ve sukrediyorum
yavrun cennet bahcelerinde kosuyor zipliyor hic kimseye hic bir seye ihtiyaci yok guzel kardesim
onun ruhu uflenmis ve senin yavrun bir insan artik
ilk seni obur dunyaya goc ettigin zaman o karsilayacak elinde su ile ve asla bir daha senden ayrilmayacak iste o vakit herkes sana imrenerek bakacaklar cunku bu dunyada evladini buyutmus analarin kucaklarinda bebekleri olmayacak herkes 33 yasinda olacak
oysa ki bizim yavrularimiz hep bebek olarak kucaklarimizda olacaklar vildanlarimiz

Bunun icin bu dunyada bu acilara zor da olsa katlanmaya degmez mi guzel kardesim
Hepimizin cigeri yaniyor farkli farkli ama derdimiz bir ;(
Bir de hic anne olamamis kadinlarimizi dusun ben boyle teselli buluyorum
diyorum yavrumu dokuz ay karnimda tasidim tekmelerini hissettim sevdim onu konustum benimle upuzun bir dokuz ay yanimdaydi ve bu dunyadan ruhu uflenmis bir insan olarak gitti sukur rabbime dokuz ay bile olsa yavrumdu benim ...
ya bu duyguyu hic tadamamis kadinlarimiz veya hic tadamayacak kadinlarimiz ;(
.....
dertlerinin de ustunde dertler var kardesim Allah bu acini unutturacak hayirli sut kokulu bebek tez zamanda nasip etsin insallah...