Kaybetme Korkusu

Aynen katılıyorum... Acaba çocukluktan kalan bir durum mu bilmiyorum. Çünkü annem önceden herşey bu kadar bol değildi. Güzel bir şey aldığında günlük giymezdik. Kullanamazdık.
Sebebi kendiniz bulmussunuz

Ay valla hiç de bunların kahrını çekemem. Stok yapacaksak kupon veya indirim yakaladığımız içindir. Bardak kırılırsa da of bunu kim toplayacak diye düşündüğüm için üzülürüm. Bardağa yüklediğim anlamdan değil. Malın aynısını bulmak da mesele değil her şeyin değişik çok güzel çeşitleri var artık. Gerci kapaklı güzel bir mikser kabim vardı tesadüfen görüp almıştım çok seviyor ve kullanıyordum. Oğlan tezgahin üzerinden almış süpürgeyle vura vura kırmış. Ona üzüldüm yalan yok. Yenisini de geri bulamadım markete gelip hemen bitmiş :(( ama ne yapalım bazen boyle şeyler oluyor. Başka bir model aldım ben de ne yapayım :))

Evlenene kadar bende de aynı durum vardı. Begendigim kıyafet eskiyince aynısını bulamazsam diye fazladan alırdım. Ya da eskimesin diye giymezdim.:)))çoğu şeyi öyle yapardım.
Panikatak durumum var benim o yüzden de olabilir. Ya da aileden böyle görmüş olabilirim diye düşünüyorum.

Tencereleri elde hiç yıkayamam.. Altın gümüş kaplama olsa neyse. Zaten öyle bişey de olamaz.. Takım bozulmasın istemek normal de tencereleri elde yıkamak çizilmesin diye bana göre iş değil.. Sonsuza kadar kullanılmayacak zaten..

eşyalarımı hor kullanmam ama sizin gibi de gereğinden fazla değer vermem
eşyanın yenisi gelir ama insanın gelmez
çatal bıcagımı da atarım makınaya matlasırsa yenisini alırım
çelik tencere de çizilsin napayım umurumda olmaz.
eşyalar kullanılmak içindir, su bardaklarımı paşabahce magazalarından alıyorum mesela
dolu para veriyorum ama makınaya koyuyorum maksımum 2 sene snr matlasıyor ben de kullanmıyorum artık yenisini alıyorum
takımım bozulursa da umursamam , bunları kafaya takıp ben bozulacağıam takım bozulsun

ben arabamı cok titiz kullanırım
telefonumu titiz kullanırım dikkat ederim çünkü bunların maddi değeri yüksek
saatime dikkat ederim ,kıyafetlerime de aynı şekilde ama yenısını bulamazsam ya da bozulur eskir diye düşünmem

Back
X