kaybetme korkusu

cdm162

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2009
30
0
86
36
İstanbul
şimdi sevgilimle yeni barıştık onu kaybederim diye çok korkuyorum ne yapabilirm o da bağlansın diye ?

Son düzenleyen: Moderatör:
konun çok havada kalmış bee gülüm ne diyelim biz şimdi sana kaydirigubbakcemile3
erkek milletini fazla sıkma bir kuş gibdir erkekelr çok sıkarsan bogulurlar elini fazla gevşetirsen uçar giderler ayarında ve dozunda davran yanii kaydirigubbakcemile5

niye korkuyorsunki canım?

ayrıca kendine güvenin tam olmalı bir ilişkide yoksa erkekler

parmaklarında oynatır insanı.

Duruşun her zaman dik olmalı ki karşıdaki insande ona göre davransın sana.

kaybetme korkusu karşılıklı ve dozunda olduğu zaman güzeldir.eğer tek tarafta var ise ve haddinden fazla ise bi çok şeyinden taviz ermene neden olur.onun sana bağlanması için ekstardan bişi yapmana gerek yok bence kendin ol sevginde samimi ol yeter.onu kaybetmemek adına gururundan taviz verme asıl o zaman kendni kaybetmiş olursun

hiçbirşey yapmana gerek yok korkmanada gerek yok.Çünkü seni sevmiyorsa zaten giderdi ama barıştığınıza göre seviyor olmalı...

bunu soracak kadar kaybetme korkun varsa zaten kaybedersin ben söyleyim,
hep öyle olur çünkü..
takmıyor olsan, olursa olur olmazsa olmaz diye düşünüyor olsan daha rahat elinde tutarsın,
görüyoruz ya çevremizde: biz adamın o kadar üzerine düşüyoruz, ne istese yapıyoruz diyoruz ama bırakıp gidiyorlar,
bir de hiç takmayan, en ufak ilgilenmeyen,burnunun dikine giden kizları görüyoruz,adamlar divane olmuş.
ilgisizleşmeye çalış yapabiliyorsan, hobiler falan edin zamanını doldur, ona odaklı kurma hayatını. o zaman kaybetmezsinşutarafagitti

sevgilini serbes bırak dönerse senin dir giderse zaten hiç senin olmamıştır..cicim sen nasıl konu açtın ne konuyu anlatmışsın ne bişiy bizde durmuş sana akıl verioz...................

seviyosa kalır sevmiyosa güle güle dersin canım :umursamaz:

sevennnn gitmezzzz baglamak için bişey yapma gönlü varsa bırak gönülden baglansınnn

Kaybetme korkun olduğunu belli edersen, söylersen kaybedersin büyük ihtimal. Çünkü buna şahit oluyorum genelde...
Ayrıca kısmette yoksa neyaparsan yap biter güzelim :1no2:

Allah Allah ya anlamıyorum işte ben bunu..neden karşınızdakine kendinizden daha çok değer veriyorsunuz..niye kendinize güvenmiyorsunuz..samimi olmak yeterli olmalı..ne yani şimdi siz onu kendinize bağlamak için bazı şeyler yapacaksınız o size bağlanacak peki ya sonrası?sonra ne olacak ömrünüzün sonuna kadar öyle mi davranacaksınız??kişiliğiniz ne olacak , siz ne olacaksınız..sizi olduğunuz gibi yeterince sevmeyeceğini mi düşünüyorsunuz..eğer öyleyse şimdi ya da daha sonra mutlaka bırakacaktır..kendiniz olun , samimi ve dürüst olun ,onu çok sevdiğinizi , değer verdiğinizi gösterin..zaten daha da bişi yapamazsınız..gerisi ona kalmıştır..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…