- 17 Kasım 2015
- 323
- 523
- 103
- 41
- Konu Sahibi prenseshobbit
Arkadaslar benim sorunum bir kız arkadaşımla ilgili onu çok seviyorum.çok iyi niyetli fakat çok fazla konuşuyor. Hayatında çok talihsiz olaylar yaşadı psikolojik olarak yiprandi tedavi gör diyorum erteliyor. Birkaç defa çok konuştuğunu yüzüne vurdum ince bir dille ama tekrarliyor. Konuşma dediğim öyle böyle bir konuşma değil. O varken her ortam bizden rahatsız oluyor. Devamlı geçmişi anlatıyor. Ve başına gelen talihsizlikler hep tekrarlanıyor. Örneğin bir ilişkide dolandırıldi. O bitti ona benzer başka bir ilişkide yine aynı hüsrana uğradı. Beni bazen çok yoruyor ve uzak kalıyorum ondan ama tam kopmuyoruz bu süreç içinde yine başına bişey geliyor.ben onu sürekli koruyamam. Çünkü okadar suursuzca konuşuyor ki tüm enerji mi alıyor kaçıyorum. Hiç düzgün arkadasi yok çünkü boş gözlerle bakip hep anlatsın istiyor. Böyle yakininizda biri var mı bu bir hastalık mı araştırdım bulamadım. Yani mesela bulasik yıkıyorum kafasını önüme lavaboya uzatarak anlatıyor anlatıyor hep onay isteyerek bunu herkese yapıyor.