• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaybetmekten korkmak...

nazlihilal

AnneOldumBen
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2011
1.883
7
158
Ben sevgilimi, yakında sözlüm ve ilerde hayat arkadaşım olacak kişiyi kaybetmekten çok korkuyorum...

Allah' a şükür her şey yolunda ama korkuyorum işte ve bundan kurtulmak istiyorum yardım edin lütfen :( :5:

herkes sevdiğini kaybetmekten korkar bizde korkuyoruz

bol bol dua et canım.eğer iyi geçiniyorsanız herşeyiniz düzgünse sizi çekemeyenler bazı işlere başvurur.genelde böyle olur .nazar değer.en iyi yol dua etmek canım:71:

bol bol dua et canım.eğer iyi geçiniyorsanız herşeyiniz düzgünse sizi çekemeyenler bazı işlere başvurur.genelde böyle olur .nazar değer.en iyi yol dua etmek canım:71:

Haklısın.Evet hep dua ediyorum Allah' ım bizi ayırma diye.Tüm Sevenleri ayırmasın inşallah...

ne güzel işte çok aşıksın demekki:69:

bende çok korkarım.sevgilimde beni kaybetmekten çok korkuyormuş kimseciklere vermem seni der:69:

kaybetme korkusu olmazsa aşk olmazki bence içimizde hep olmalı o korku.Allah sevdiklerimizden ayırmasın:71:

Allah geçim versin,mutluluk versin,nazar değmesin :nazar:
Ancak unutmayın ki bu hayata onsuz başladınız ve sizi üzecek bir şey yaparsa (Allah korusun) onsuz da devam edebilirsiniz...Etmelisiniz....
İlerde "Bana ne kötülük yaparsa yapsın onu hayatımdan çıkarmam .."demeyecek kadar kendinize saygınız olduğunu düşünüyorum.......

ne guzel ıste ,demek kı asıksın .asık oldugun bırıyle eleneceksın .ya sevmedıgın bırıyle evlenseydın ya kaybetmekden korkmasaydın .. ıcınde kocaman bır bosluk olsaydı ne olucaktı .bombos bır duygu .ne guzel asıksın ve onu kaybetme korkusuyla bürünmüş benliğin.

Son düzenleme:
Düşünecek çok daha güzel şeyler varken bunları hiiç düşünme bencee...nişanlancaksın evleneceksin onları düşün ve hayal et bencee :69:

birini kaybetmekten ne kadar çok korkarsan o kadar çabuk kaybedersin derler ben bu söze inanırım kendi adıma...:31:oluruna bırak herşeyi seninle mutluysa herşey yolundaysa neden bu korkuyla kendini mutsuz ediyorsun ki?herkes sevdiği insanı birgün bir şekilde kaybedebilir sonuçta bunu düşünerek hayat geçmez...bende eşimi kaybetmek istemem ama her gün bunu düşünmüyorum isteyen benimle kalır istemeyen gider ne yapabilirimki öyle bir durumda ...boşuna huzursuz etme kendini birşey olmaz üzülme:71:

herşey yolunda gidiyorsa zaten herkes korkar nazar değip bozulmasından. bizim öyle olmuştu kaynanam ayırmıştı daha söz yapmadan 3,5 sene ayrı gibi göründük ama ayrılamadık tabiiki sonra evlendik 5 sene olmasına rağmen hala çekemeyen kişiler araya nifak sokmaya çalışarak ayırmaya çalışıyorlar. evet korkuyorum ama bol bol dua ederek hayatımı yaşıyorum mutlu ve huzurlu. sende korktuğun anlarda duanı et hayatına devam et tabiki ara bozucular olur heryerde olduğu gibi ama sevginizle aşamıyacağınız şey yoktur buna inan.

İşte sırf bu kaybetme korkun ve sonrası yüzünden gerçekten kaybettiğini ama yine de hayatına devam ettiğini düşünmelisin.Yoksa korktuğun başına gelir,sende bunu bizzat tecrübe ederek öğrenirsin.

Zira hayatta başa gelen her şeye dayanacak gücü vermiş Allah bize.Ağlıyorsun,kahroluyorsun,yalnız kalıyorsun ama gün geliyor,yeniden seviyorsun,yeniden gülüyorsun,hayata sımsıkı sarılıyorsun.O halde neden bu korku?

Biz sandığımızdan çokkkk daha güçlüyüz...

kork, kork ama bunu sevgiline yansıtma sakın
yoksa nasılsa korkuyo beni bırakamaz der poposu çok fena kalkar :47:

ne güzel işte çok aşıksın demekki:69:

bende çok korkarım.sevgilimde beni kaybetmekten çok korkuyormuş kimseciklere vermem seni der:69:

kaybetme korkusu olmazsa aşk olmazki bence içimizde hep olmalı o korku.Allah sevdiklerimizden ayırmasın:71:

:) Amin canım sağol.Evet haklısın bende ikiside fazlaca :)

Allah geçim versin,mutluluk versin,nazar değmesin :nazar:
Ancak unutmayın ki bu hayata onsuz başladınız ve sizi üzecek bir şey yaparsa (Allah korusun) onsuz da devam edebilirsiniz...Etmelisiniz....
İlerde "Bana ne kötülük yaparsa yapsın onu hayatımdan çıkarmam .."demeyecek kadar kendinize saygınız olduğunu düşünüyorum.......

Amin amin. Öyle de demiyrum zaten hatası olursa biter ama ben hata yapmaktan ve benim yüzümden ya da geçmişle alakalı olarak bi şeylerin bitmesinden korkuyorum.

bu düşüncelerin daim olur inşallah
bir ömür boyu mutlu olursunuz

İnşallah canım herkes için öyle .

herkes korkar da seninki fazla gibi geliyosa doktordan yardım al derim ben..yanlış anlama da.

Yok canım yanlış anlamam ama bundan sonra atlatamazsam dediğini yaparım :)

canım korktuğun başına gelir derler, içini ferah tut bence :)

Evet bende duymuştum Allah korusun ya :)

ne güzel işte çok aşıksın çok seviyosun demekki.
eğer oda bu derece seviyosa ve kaybetmekten korkuyosa sorun yok.
Allah daim etsin mutluluğunuzu. :nazar:

Back
X