Kaybettik ama ne kazandık.

FirtinaninKizcesi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Mart 2008
4.983
27
156
Konya
Sanki beni ben yapanlar, canıma can katan duygular kalbim atmaya devam etse de yaşamıyor benimle. İçimde adını koymadığım bir boşluk var. Neyle dolduracağımı bilmediğim, acıdığında merhem süremediğim kalbimin hayata yenik kırıkları var yüreğimde.

Bazen canımı çok yakıyor can kırıklarım. Bazen de her öğrendiğim şeyin bir bedeli oldukları için daha güçlü kılıyor beni. öğrendiklerimin bedelini ödüyorum belki de.

. Kime elimi uzatsam, o el geri dönüp benim boğazımı sıkar oldu Eğer hayatı öğrenmek için bu kadar bedel ödemek gerekirse; ben istemiyorum yeter içimdekiler kendime. Çünkü ben uğruna kendimden vazgeçtiğim insanların benden geriye bıraktıkları kırıntılarımı topluyorum; kaybettiğim yollarda arıyorum içimdeki beni. Ama sonunda parçalanan ben oluyorum. Onlarsa kendi yırtıklarına yama yapıp benden aldıklarıyla bensiz devam ediyor hayatlarına.

Artık kimseye güvenmemek gerektiğini anladım. Hayatta kendimden başka dostum yok bunu biliyorum. Şimdi ise yalnız da ayağa kalkabiliyorum. Ama artık tüm sahnelerde yalnız ben varım. Benim için artık bir anlamı kalmadığında ellerimden onları hayatın boşluğuna savuruyorum. Çünkü biliyorum bir zamanlar kendileri için benim mutluluğumu hiçe sayanlar şimdi o küllere muhtaçlar. Ama asla yeniden doğamayacaklar.

kaybettik kaybettik ama neyi kazandık..
kazandıklarımız ne kızlar..
..............
 
canim neler oldu sana bunlari yazdiracak....
hayat hicbirimiz icin kolay degil emin ol,hjepimizin icinde acilari var....
ama hayat devam ediyo,gecmise degil ,gelecege bakmak gerekiyo,
gecmisi dusunmek ,yanlizca bugunumuzu rezil eder o kadar.....
cunku gecmis ,gecmistir artik....
mutluluklarla yasamani temenli ederim:teselli:
 
Bazen canımı çok yakıyor can kırıklarım. Bazen de her öğrendiğim şeyin bir bedeli oldukları için daha güçlü kılıyor beni.

gercektende ole bazen canım cok yansadfa ders cıkarıyorum kendıme
kalbımın kırılmasından sonra acısı hafıfleyınce ınsan ole baska seylere yonelıyokı
bazı dusuncelerı degısıyo bıkere bıseyler katıyo cunku o acı sana bazı kararların ortaya cıkıyo hayat bakısın ınsanlara guvenınde yerlerınde degısıklıkler
oldurmeyen acı guclendırır derler ya gercekten ole
hep bıseyler katıyo kaybettıklerımız
bı kaybettıysek ıkı muhakkak haberıumız bıle olmasa kazanıyoruz
 
Hepimizin kaybettikleri oldu ama hani derler ya bazı insanları kazanmak aslında kaybetmektir diye aynen öyle işte.Eğer senin değerini bilememişlerse onlar kaybetmiştir :dilcikar:
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…