Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kaybolan ikiz sendromu yasadim 8haftalik birinin kalbi durdu malesef sonrasinda ikili test yapildi riskim yuksek cikti prof.e danistigimda karninda iki kese varken ikili test dogru sonuc vermeyebilir boyle bisey yasayan varmi
Merhaba çok uzun zaman geçmiş ama şu an aynı sorunu yaşıyorum.ikiz gebelik olarak başlayıp bir kesede embriyo oluşmadı.doktor fetal dna testi yaptırmamı söyledi.siz ne yaptınız ?
Merhaba çok uzun zaman geçmiş ama şu an aynı sorunu yaşıyorum.ikiz gebelik olarak başlayıp bir kesede embriyo oluşmadı.doktor fetal dna testi yaptırmamı söyledi.siz ne yaptınız ?
Konu sahibi en son 2022de girmiş, ben de aynı durumu yaşadım baslangic ikizdi, birisi gelişmedi hafta ilerledikçe kaybolup gitti, ikili yaptırdım biraz riskli çıktı, detaylı yaptırdım, diger testleri yaptırmadım, tercih senin doktorun uygun gorduyse degerlendir, ben doğum yaptım 14gun oldu, çok şükür bı sağlık problemi yok kızımın, sağlıcakla büyüt inşallah
Merhaba. Benim de iki kese vardı. Ama birinde henüz bebek oluşmadı. Perinatoloji bölümüne gitmelisiniz. Onlar daha iyi yol çizer. Ben randevu aldım. 7 ağustos tarihinde gideceğim. Benimki 7+6 daha.