kaybolan ikiz sendromu

tuuba1205

Annesinin Balı
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2008
4.504
2
156
44
ben ilk aşılamam sonucunda çok şükür hamileyim. gecen hafta doktora gittiğimde 2 kese gördü ve ikiz dedi. ben tabii zewkten 4 köşe oldum. oldum olası hep ikiz çocuklarım olsun isterdim ama bir kesenin şekli falan biraz daha bozuktu doktorum bu hiç farkına warmadan gidebilir dedi. araştırdım bu kaybolan ikiz sendromuymuş. aranızda böyle bişey yaşayan war mı? bana bu konuda tecrübelerinizi anlatır mısınız? ben iki bebeğimide çok istiyorum:Saruboceq:

selam canım, bende de ilk başta iki kese göründü ama birinin kalbi atıyorken diğeri çok küçük ve içinde bişey gözükmüyordu doktor banada küçülebilir yada gelişebilir dedi.. 2 hafta sonraki kontrolde, oda çok çabuk geişip kardeşine yetişmişti kalbi atıyordu aralarında hep 1hafta olarak sona kadar gitti şimdi artık yanımızdalar..
senin içinde hayırlısı olsun.. bende böyle olup kesesinin biri kaybolan kişileri duydum ama Allah bizim bebişlerimizi bağışladı, inşallah seninkileride bağışlar..

selam canım, bende de ilk başta iki kese göründü ama birinin kalbi atıyorken diğeri çok küçük ve içinde bişey gözükmüyordu doktor banada küçülebilir yada gelişebilir dedi.. 2 hafta sonraki kontrolde, oda çok çabuk geişip kardeşine yetişmişti kalbi atıyordu aralarında hep 1hafta olarak sona kadar gitti şimdi artık yanımızdalar..
senin içinde hayırlısı olsun.. bende böyle olup kesesinin biri kaybolan kişileri duydum ama Allah bizim bebişlerimizi bağışladı, inşallah seninkileride bağışlar..

canım allah yavrularını bağışlasın. benimki çok erkendi zaten sadece keseler gözüktü daha kalp atışaları yoktu 3 hafta sonra kontrole gidicem inşallah ikiside sağlıklı büyüyolardır. ümidim yok ama ikisinide çok istiyorum allah onları bize bağışlar inşallah:Saruboceq:

iyi günler ben de 8 haftalık hamileyim bu benim 2. hamileliğim, 5 yaşında bir kızım var.
Ancak bu hamileliğim biraz sorunlu başladı.Önce çoğul gebelik olabilir doktor kan testinin sonucuna göre, sonra 6 haftalıkken kanama başladı bayağı oldu .Progestan ilaç iğne takviyesi falan derken 2 haftadır kahverengi şekilde kanama devam ediyor ama son gittiğim dr. bu kaybolan ikiz mi acaba dedi.Yani gerçkten ikizdi de ben onun kaybınımı yaşadım? Buna benzer yaşadıklarınız varsa paylaşırsanız çok sevinirim.

slm, ben 5 haftalıkken doktoruma gittiğimde kalp atışlarını göremediği için 6.hafta tekrar gittim.tek yumurta ikizi oldunu söledi ve aradaki hücre zarını göremedi.7.hafta tekrar gittiğimde birinin kalp atışı var diğerinin yoktu.kaybolan ikiz sendromu olduğu sölendi.bu arada başka doktora da göründüm o da ikiz olmadığını bebeğin eşi olduğunu söledi.hangisine inanacağıma bende şaşırdım.hala netleşen bi durum yok anlıycanız..umarım hepimiz için herşey normal ve güzel olur...

slm, bende dünkü dr. kontrolümde ikizlerimden birinin kalbinin durduğunu öğrendim. o anki üzüntümü anlatamam tabiki...zaten ilk kalp atışlarını dinlediğimizde diğerinden daha yavaş kalbi atıyordu ve aralarında 4 gün vardı ayı yumurta ikizleriydi ve küçük kuzumun kalbinin 8 haftalıkken durduğunu söledi dr.um.ama allahıma şükürler olsun öbür kuzum gayet sağlıklı bir şekilde benimle birlikte hayata devam ediyor.şu an 10 haftalık...bu arada öbür bebeğimi dr. almayacağını onun kendi kendine küçüleceğini, bebeğe ve bana bir zarar vermeyeceğini söledi. buna da şükürler olsun! allahım bize sürpriz yaptı çok sevindik böle olması da onun kararı ne diyebilirim ki hayat devam ediyor...

Ben 8 haftalikken ogrendim tek kese ikizlerimi ama 11.haftamda birini göremedik doktor kalp atışı var gibi plasentanin arkasına saklanmis olabilir dedi ayrıntılı ultrasona giricem hayırlısı allahım bana hayirlisini ve sagliklisini verir umarim herşey yolunda gider...

Back
X