• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kaybolan telefon nasıl bulunur ..

tubiiss

уαLnιz αcιLαяιм кσnυѕυуσя .. кiiмѕe dυумυуσя.!!
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2014
430
104
48
mrb arkadaşlar eşim iş için şehir dışında tlfnunu duşurmuş bi yerde ve şarzıda bitikmiş onu hmn bulabilme şansımız varmı bi bilgisi olan polise bildirmiş 2 3 ay sürer demiş başka biyer varmı arayabileceğimiz

Biz bulamadık canım maalesef bulunmuyor. Savcılıktan kağıt geldi takipsizlik diye. Umarım siz bulabilirsiniz.

öylemi diyosunuz belki başka bi yolu vardır dedm ama yok sanırım

Canım geçen senelerde hem gorumcem,hem eşim telini kaybetti.ikiside polise bildirdi.gorumceminki 2 ay,bizimki 1ay sonra elimize geldi.gorumceminkini gittiği markette düşürdü,caldirdi(Allah bilir)market çalışanı aradı buldum diye,şifreler kırılmış telefon yeni şeyler yüklenmiş halde.u.üstüne bir de şifre kirdimdim diye para istiyor.
Eşimin tel de dustimu,çalındı mi bilmiyoruz.çünkü bulunma yeri o gün hiç gitmediğimiz bir yer.güya ad bulmuş.polis eşimi atamış tel kaybettinizmi diye gece y11 de. Bizim telede takipsizlik çıkmıştı.birkaç gün sonra çıktı ortaya.takipsizlik olsada tele mesaj gidiyor.telefon çalıntı diye.

tlf smsng android mecbur beklicez artık..hattını açtırmaya çalışıyo tlfn gitti anlaşıln hattı bari kullanabilse

Canım geçen senelerde hem gorumcem,hem eşim telini kaybetti.ikiside polise bildirdi.gorumceminki 2 ay,bizimki 1ay sonra elimize geldi.gorumceminkini gittiği markette düşürdü,caldirdi(Allah bilir)market çalışanı aradı buldum diye,şifreler kırılmış telefon yeni şeyler yüklenmiş halde.u.üstüne bir de şifre kirdimdim diye para istiyor.
Eşimin tel de dustimu,çalındı mi bilmiyoruz.çünkü bulunma yeri o gün hiç gitmediğimiz bir yer.güya ad bulmuş.polis eşimi atamış tel kaybettinizmi diye gece y11 de. Bizim telede takipsizlik çıkmıştı.birkaç gün sonra çıktı ortaya.takipsizlik olsada tele mesaj gidiyor.telefon çalıntı diye.
cnm eşimde iş yerinde çalışırkn duşurmuş her yeri aramışlar bulunamamış Allah biliyoda çalındı kesn yoksa çıkardı biyerdn

neyse olacağı varmış yapıcak bişey yok artık..belki başka bi çaresi vardır dedim ama yok anlaşıln

Back
X