- 5 Ağustos 2014
- 430
- 104
- 48
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iphonesa hangi özelliğinden dolayı bulunur merak ettim?iphone'sa bir umut bulunabilir ama başka telefon için zor
icloud'dan bulunabiliyor gps'i açıksa. iphone'um nerde uygulaması var bir de ama yüklüyse tabii telefondaiphonesa hangi özelliğinden dolayı bulunur merak ettim?
hımm tmm canm teşekkür ederimicloud'dan bulunabiliyor gps'i açıksa. iphone'um nerde uygulaması var bir de ama yüklüyse tabii telefonda
cnm eşimde iş yerinde çalışırkn duşurmuş her yeri aramışlar bulunamamış Allah biliyoda çalındı kesn yoksa çıkardı biyerdnCanım geçen senelerde hem gorumcem,hem eşim telini kaybetti.ikiside polise bildirdi.gorumceminki 2 ay,bizimki 1ay sonra elimize geldi.gorumceminkini gittiği markette düşürdü,caldirdi(Allah bilir)market çalışanı aradı buldum diye,şifreler kırılmış telefon yeni şeyler yüklenmiş halde.u.üstüne bir de şifre kirdimdim diye para istiyor.
Eşimin tel de dustimu,çalındı mi bilmiyoruz.çünkü bulunma yeri o gün hiç gitmediğimiz bir yer.güya ad bulmuş.polis eşimi atamış tel kaybettinizmi diye gece y11 de. Bizim telede takipsizlik çıkmıştı.birkaç gün sonra çıktı ortaya.takipsizlik olsada tele mesaj gidiyor.telefon çalıntı diye.
sağol cnm eşimde kilitlettirdm diyodu tlfonu şarzı olsaydı bulunmuştu belki şimdiye