Kayganlaştıcı jel gebeliğe engel mi?

LeylaKaya

Hayaller dualara emanet...
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2016
2.444
1.405
133
35
Kızlar merhaba kayganlaştıcı gebeliğe engel mi su bazlı?

Su bazlı zarar vermiyor hatta daha kolay gitmesini sağlayan preseed gibi gleitgelen gibi ürünler var. Ben baya araştırmıştım.
Ben durex kullanıyorum canım acaba onu kullanıp hamile kalan var mı? Presd biliyorum pahalı

Ben durex kullanıyorum canım acaba onu kullanıp hamile kalan var mı? Presd biliyorum pahalı
Durex kullanma o pahalı ise gleit gelen diye bi marka var o da çok iyi onu al durex okey gibi daha çok kozmetik sınıfına giren ürünler önerilmiyor.

Evet engel zaten arkasını oku yazıyordur zaten yumurtalama günü 1 gün öğünde riske Atma bence kullanma şahsen ben kullanmadan hamile kaldım

Durex kullanma o pahalı ise gleit gelen diye bi marka var o da çok iyi onu al durex okey gibi daha çok kozmetik sınıfına giren ürünler önerilmiyor.
Yok canım durex pahalı değil presdd pahalı ama durex kozmetik markası değil ki okey de değil

Islaklık problemim çar canım 1 defa denedim onsuz oldu ama acıyor oyle :KK43:
bendede ayni sorun vardi sonra kendimi olaya vernce bendede gerek kalmadi jele sende öyle dene, yada arastir baska birsey gebelige engel olmayan bir jel al

bendede ayni sorun vardi sonra kendimi olaya vernce bendede gerek kalmadi jele sende öyle dene, yada arastir baska birsey gebelige engel olmayan bir jel al
Olmuyor cnm ayda belli zamanlar ıslanıyorum hep oslanamıyorım

Back
X