Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Su bazlıEngel die biliyorum icindeki maddeler spermi olduruyomus
Su bazli filan bilmiyorum cnm ama tukuruk bile olduruyomus spermi ki su bazlinin farkli mi oluyo bence ne kadar olsa da zarar veriyodurSu bazlı
Su bazlı zarar vermiyor hatta daha kolay gitmesini sağlayan preseed gibi gleitgelen gibi ürünler var. Ben baya araştırmıştım.Su bazlı
Ben durex kullanıyorum canım acaba onu kullanıp hamile kalan var mı? Presd biliyorum pahalıSu bazlı zarar vermiyor hatta daha kolay gitmesini sağlayan preseed gibi gleitgelen gibi ürünler var. Ben baya araştırmıştım.
Engel canım.spermleri öldürüyor içindeki madde.Kızlar merhaba kayganlaştıcı gebeliğe engel mi su bazlı?
Durex kullanma o pahalı ise gleit gelen diye bi marka var o da çok iyi onu al durex okey gibi daha çok kozmetik sınıfına giren ürünler önerilmiyor.Ben durex kullanıyorum canım acaba onu kullanıp hamile kalan var mı? Presd biliyorum pahalı
Canım ben hep kullanırdım gebe kalmadım bu ay kullanmadım gebe kaldım :) bence onsuz deneyım engel gibiKızlar merhaba kayganlaştıcı gebeliğe engel mi su bazlı?
Ürünün üstünde sperm öldürücü etkisi yoktur diyorEngel canım.spermleri öldürüyor içindeki madde.
Islaklık problemim varEvet engel zaten arkasını oku yazıyordur zaten yumurtalama günü 1 gün öğünde riske Atma bence kullanma şahsen ben kullanmadan hamile kaldım
Arkasında sperm öldürücü etkisi yoktur yazıyor sadece yavaşlatırmış oyle yazıyorEvet engel zaten arkasını oku yazıyordur zaten yumurtalama günü 1 gün öğünde riske Atma bence kullanma şahsen ben kullanmadan hamile kaldım
Yok canım durex pahalı değil presdd pahalı ama durex kozmetik markası değil ki okey de değilDurex kullanma o pahalı ise gleit gelen diye bi marka var o da çok iyi onu al durex okey gibi daha çok kozmetik sınıfına giren ürünler önerilmiyor.
Islaklık problemim çar canım 1 defa denedim onsuz oldu ama acıyor oyleCanım ben hep kullanırdım gebe kalmadım bu ay kullanmadım gebe kaldım :) bence onsuz deneyım engel gibi
bendede ayni sorun vardi sonra kendimi olaya vernce bendede gerek kalmadi jele sende öyle dene, yada arastir baska birsey gebelige engel olmayan bir jel alIslaklık problemim çar canım 1 defa denedim onsuz oldu ama acıyor oyle![]()
Olmuyor cnm ayda belli zamanlar ıslanıyorum hep oslanamıyorımbendede ayni sorun vardi sonra kendimi olaya vernce bendede gerek kalmadi jele sende öyle dene, yada arastir baska birsey gebelige engel olmayan bir jel al
anliyorum canim dedigim gübü sen iyice arastir hangisi engel degilse gebelige onu kullan normale jeller hep engelliyor.Olmuyor cnm ayda belli zamanlar ıslanıyorum hep oslanamıyorım
Bunun arkasında sperm yavaşlatır yazıyoranliyorum canim dedigim gübü sen iyice arastir hangisi engel degilse gebelige onu kullan normale jeller hep engelliyor.