Gebeliğe Hazırlık Kayganlaştırıcı hamileliğe engel mi ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Nin64737

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Mart 2020
1.799
789
73
Selam kızlar, ben 2 ay oldu vajinismusu yendim ama kesinlikle kayganlaştırıcı olmadan birleşme gerçekleşmiyor.
Bi yandan pcos var klomen kulanıyorum ama ilişki esnasında kayganlaştırıcı kullanmadanda yapamicam için acaba engel mi çok merak ediyorum.
Kayganlaştırıcı kullanmanıza rağmen hamile kalanlar varmı lüften ❤️

Bazıları engelmiş sanırım aslında engelden çok kayganlaştırıcı sürünce sperm dışarıya akıyor hemen sanırm ondan olsa gerek .. on sevişmeyi uzun tutup deneyin aklınızı da acıma kısmına vermemeye çalışın belki kendiliğinden olur

Hiç duymadım ama mantikken olabilir çünkü içinde bı suru kimyasal madde falan ordaki florayi bozabilir veya içine girebilir .

Bazıları engelmiş sanırım aslında engelden çok kayganlaştırıcı sürünce sperm dışarıya akıyor hemen sanırm ondan olsa gerek .. on sevişmeyi uzun tutup deneyin aklınızı da acıma kısmına vermemeye çalışın belki kendiliğinden olur
Ondan değil de kimyasal sonuçta rahim içi ph değerini değiştiriyor. Rahim içi ve kadının akıntısı sperm için ideal ortam. Ama şimdi zararlı olmayanları çıkmış. Araştırın bulursunuz konu sahibi.

Çok denedim ben genelde istekli olurum ön sevişmeyide uzun tutarız ama malesefff çok denedim.. belki zamanla daha yeni yendim sayılır o yüzdende olabilir bilmiyorum

Selam kızlar, ben 2 ay oldu vajinismusu yendim ama kesinlikle kayganlaştırıcı olmadan birleşme gerçekleşmiyor.
Bi yandan pcos var klomen kulanıyorum ama ilişki esnasında kayganlaştırıcı kullanmadanda yapamicam için acaba engel mi çok merak ediyorum.
Hamile kalman için zaten erkendir diye düşünüyorum.

Zaman geçtikçe de zaten kayganlastirixisiz sekse başlayabileceksınız bence

Merhaba bende aynı durumdayim acaba bilgi edinebildiniz mi bu konu hakkında

Selam canim konu eski ama durum nedir bende pcoluyum adet düzensizlgm var klomen kullaniyorum varmi gelisme?

Back
X