Kayganlaştırıcı jel yerine zeytinyağı

Mikasaa

Hayatım mı kaymış... kayyysınnnn
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2021
223
236
18
Arkadaşlar kayganlaştırıcı jel yerine zeytinyağı kullanan var mı ve doktor bu konu hakkında bilgi verdi mi bilginiz var mı doğru veya yanlış mı? Kayganlaştırıcı jeller bir süre sonra kuruyor çünkü

Arkadaşlar kayganlaştırıcı jel yerine zeytinyağı kullanan var mı ve doktor bu konu hakkında bilgi verdi mi bilginiz var mı doğru veya yanlış mı? Kayganlaştırıcı jeller bir süre sonra kuruyor çünkü
Mantar yaptığını duymuştum

Mantar yaptığını duymuştum
Bende vajinusmus var ya aslında tam öyle denmez kasılma falan olmuyor ilişki sırasında ama canım yanıyor az bile olsa. Zeytinyağı çok rahat oluyor ve kurumuyor araştırayım dedim kötü yorumlar var hiç öyle düşünmemiştim doğal zeytinyağı bizimki

Bende vajinusmus var ya aslında tam öyle denmez kasılma falan olmuyor ilişki sırasında ama canım yanıyor az bile olsa. Zeytinyağı çok rahat oluyor ve kurumuyor araştırayım dedim kötü yorumlar var hiç öyle düşünmemiştim doğal zeytinyağı bizimki
Bende vajinismus atlattım 💃🏼 şuan kayganlaştırıcı kullanıyorum rahat oluyor y

Hangi jeli kullanıyorsunuz kayganlaştırıcı?
Gleit glein var o güzel.

Canım bende vajinismus atlattım. Çalışmalarda hindistan yağı ve zeytinyağı kullandım bende mantar yapmadı..
Birde su bazlı kayganlastirici oneririm, diğer kayganlastiricilarin hemen gidiyor kayganlığı 🙈
Ben ilişkiye alıştıktan sonra bıraktım

Sende atlatırsın merak etme, çok deneme yap eşinle.. ben 1 ayda alıştım
Çok araştırdım bugün egzersizler varmış yaptım yarım saat ve ilişki esnasında kendimi sürekli rahat ol diye motive ettim çok rahattı ağlayacaktım nerdeyse mutluluktan o derece. Ama çözdüm olayı bir süre zeytinyağı ile deneyeceğim

Çok araştırdım bugün egzersizler varmış yaptım yarım saat ve ilişki esnasında kendimi sürekli rahat ol diye motive ettim çok rahattı ağlayacaktım nerdeyse mutluluktan o derece. Ama çözdüm olayı bir süre zeytinyağı ile deneyeceğim
Ah bilmez miyim o mutluluğu, seni çok iyi anlıyorum... Yağla bir tık daha kolay bence

Back
X