Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Mantar yaptığını duymuştumArkadaşlar kayganlaştırıcı jel yerine zeytinyağı kullanan var mı ve doktor bu konu hakkında bilgi verdi mi bilginiz var mı doğru veya yanlış mı? Kayganlaştırıcı jeller bir süre sonra kuruyor çünkü
Bende vajinusmus var ya aslında tam öyle denmez kasılma falan olmuyor ilişki sırasında ama canım yanıyor az bile olsa. Zeytinyağı çok rahat oluyor ve kurumuyor araştırayım dedim kötü yorumlar var hiç öyle düşünmemiştim doğal zeytinyağı bizimkiMantar yaptığını duymuştum
Bende vajinismus atlattımBende vajinusmus var ya aslında tam öyle denmez kasılma falan olmuyor ilişki sırasında ama canım yanıyor az bile olsa. Zeytinyağı çok rahat oluyor ve kurumuyor araştırayım dedim kötü yorumlar var hiç öyle düşünmemiştim doğal zeytinyağı bizimki
Kegel egzersizi yapmıştım ya ondan rahattım yada zeytinyağından bilemedimBende vajinismus atlattımşuan kayganlaştırıcı kullanıyorum rahat oluyor y
Zeytinyağı güzel kayganlık verir ama uzun vadeli kullanımda zararı olabilirKegel egzersizi yapmıştım ya ondan rahattım yada zeytinyağından bilemedim![]()
Ok’un Nirvana olanı var çok kuruyor ve abartıldığı gibi bi etkisi yok bide yine okun zero olanı varHangi jeli kullanıyorsunuz kayganlaştırıcı?
Gleit glein var o güzel.
Bu dediğimi deneyin bir de eczanelerde var sadece.Ok’un Nirvana olanı var çok kuruyor ve abartıldığı gibi bi etkisi yok bide yine okun zero olanı var
Çok rahattım 1 yıllık evliyim ilk defa rahat ilişkim oldu zararlı olması beni üzdü şuanZeytinyağı güzel kayganlık verir ama uzun vadeli kullanımda zararı olabilir
Tamam canım teşekkürlerBu dediğimi deneyin bir de eczanelerde var sadece.
Canım bende vajinismus atlattım. Çalışmalarda hindistan yağı ve zeytinyağı kullandım bende mantar yapmadı..Bende vajinusmus var ya aslında tam öyle denmez kasılma falan olmuyor ilişki sırasında ama canım yanıyor az bile olsa. Zeytinyağı çok rahat oluyor ve kurumuyor araştırayım dedim kötü yorumlar var hiç öyle düşünmemiştim doğal zeytinyağı bizimki
Ay çok sevindim şuanCanım bende vajinismus atlattım. Çalışmalarda hindistan yağı ve zeytinyağı kullandım bende mantar yapmadı
Sende atlatırsın merak etme, çok deneme yap eşinle.. ben 1 ayda alıştımAy çok sevindim şuan![]()
Çok araştırdım bugün egzersizler varmış yaptım yarım saat ve ilişki esnasında kendimi sürekli rahat ol diye motive ettim çok rahattı ağlayacaktım nerdeyse mutluluktan o derece. Ama çözdüm olayı bir süre zeytinyağı ile deneyeceğimSende atlatırsın merak etme, çok deneme yap eşinle.. ben 1 ayda alıştım
Ah bilmez miyim o mutluluğu, seni çok iyi anlıyorum... Yağla bir tık daha kolay benceÇok araştırdım bugün egzersizler varmış yaptım yarım saat ve ilişki esnasında kendimi sürekli rahat ol diye motive ettim çok rahattı ağlayacaktım nerdeyse mutluluktan o derece. Ama çözdüm olayı bir süre zeytinyağı ile deneyeceğim