Kayganlaştırıcı jeller hamileliğe engel mi

srn12345

Üye
Kayıtlı Üye
8 Şubat 2021
12
8
6
Merhaba arkadaşlar 8 Aydır evliyim eşim ve ben çocuğumuz olsun çok istiyoruz ilk günden beri hiç korunmadık. 5 ay önce Doktora gittim bi problem olmadıgını söyledi folikasit kullandım 1 ay her an hamile kalabilirsin dedi ve hala sonuç yok . Kayganlastırıcı kullanmadan ilişkiye giremiyorum bebe yağı ve durex in natural olanını kullanıyorum bunlar engel olur mu ? Bunları kullanıpta hamile kalabilen varmı lütfen yardımcı olun .Evlat Sahibi olmayı çok istiyoruz

Canım için rahat olsun kullandığın kayganlaştırıcı jel ya da diğer ürünlerin bebek sahibi olmana bir engeli yoktur. Hamile kalmana bir faydası da yoktur tabi. Bazen bedenen bir sıkıntısı olmayan arkadaşlarda bile gebelik olmuyor. Allah hayırlısını versin belki zamanı vardır. Sıkma canını Allah hayırlısıyla bir evlat nasip eder sana.

Presedd jeli arastr kullanip cok hamile kalan var

Engel değil diye biliyorum hatta arkadaşım çok kullanmasına rağmen hiçbir sorun olmadı şuan hamile

Hayır halimle kalmana engel değil kafana takma sakın çok istediğinde kafanda sürekli acaba hamile miyim diye geçirdiğin için süreç uzayabilir akşına bırak zor biliyorum ama gerçekten de öyle kafanı meşgul edecekler şeyler yap seni mutlu eden meşgale bul kendine. Birde bebe yağı kullanma su bazlı kayganlaştırıcı kullan ok ve durex in fln var su bazlı olanı. İnşallah güzel haberi yakın zamanda alırsın

Teşekkür ederim canım Çok istediğimiz için beklemek insanı yoruyor biraz her ay umutlanıyoruz olmayınca acaba neden olmuyor diye sorun arıyoruz. Rabbim evlat Sahibi olmayı isteyen herkese hayırlı saglıklı bi evlat nasip etsin

Evet kesinlikle Ne kadar takmamak istesemde ister istemez takıyorum. Amin İnşAllah çok teşekkür ederim

Bence engel değil. Zira ben kayganlaştırıcı hatta prezervatif ile hamile kaldım

Bende kullanıyorum aynı durum çocuk olmaya engelmi bilmiyorum ama kayganlaştırıcı kullanmadanda olmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…