- 18 Ocak 2017
- 1.916
- 1.299
- 83
- Konu Sahibi Vintageseven
-
keseyi gördük ama düşük yaptım canımSizin bir postunuzu görmüştüm geçen aylarda galiba hcg oranınız çok düşüktü. Büyük ihtimalle kimyasal gebelik veya dış gebelik falan yazacaktım ama sizi korkutmamak için yazmamıştım. Ne oldu durumunuz? Kimyasal gebelikmiymiş? Sorunuza göre alakasız oldu ama kullanıcı isminizi tanıyınca sormak istedim.
evet onu duydum büyük ihtimal onu alıcamPreseed jel kullan canim o aksine gebeligj kolaylastiriyor
keseyi gördük ama düşük yaptım canım
aminn canım çok teşekkür ederimGeçmiş olsun. Umarım en kısa zamanda hayırlısıyla evlat sahibi olursunuz.
atlattım sayılır canımVajinismusu atlattın mı?
Sevindim inşallah bebeğin de oluratlattım sayılır canım
inşallah canım çok teşekkür ederim sende sağlıkla kucağına al inşallahSevindim inşallah bebeğin de olur
Amin inşallahinşallah canım çok teşekkür ederim sende sağlıkla kucağına al inşallah
burdaki konularda engeller diyorlar canımKalirsin canim. Kayganlastirici bunu engellemez ki.
burdaki konularda engeller diyorlar canım
benim doktorum oxens jel tavsiye etti. su bazli oldugu icin gebelige engel dedi. preseed ten biraz daha uygun fiyati. ama henuz kullanmadim.
su bazlı olanlarının zararlı olacağını sanmıyorum ya bendeCanım tam hatırlamıyorum ama evliliğimin başında ben de kullanırdım ve hamile kalmıştım. Mantıken de engeleyemez. Sonuçta spermler fışkırıyor ve rahme ulaşıyor, kayganlaştırıcı ise vajinada kalıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?