Kaygı bozukluğu

😊 Bende söyle diyorum bunlae gelip geçecek her zaman böyle değildim bu durum geçici aklımın bir oyunu kendine gel sen güçlüsün vs kendimi gazlıyorum
Ooo başarılmış bir yoldasınız o zaman.
Benim hikayem çok uzun ve zorluydu kimseye anlatamıyordum derin ölüm korkum vardı. Çok şükür atlattım. Bunların hepsinin beynimin birer oyunu olduğunu sağlıklı düşünen bir birey olduğumu sürekli kendime telkin ettim. Bu konu hakkında psikolojik olarak yasamayan insanların sizleri anlaması çok zor. Aval aval yüzünüze bakıp sonra çok düşünme geçer merak etme vs deyip geçiştiriyorlar. Kendi içinizde halletmeye çalışın. Ayrıca bu konu hakkında benzer korkuları olan her insana destek olabilirim mesaj atabilirsiniz istediğiniz zaman💐 Asla yalnız değilsiniz🍀

Ooo başarılmış bir yoldasınız o zaman.
Benim hikayem çok uzun ve zorluydu kimseye anlatamıyordum derin ölüm korkum vardı. Çok şükür atlattım. Bunların hepsinin beynimin birer oyunu olduğunu sağlıklı düşünen bir birey olduğumu sürekli kendime telkin ettim. Bu konu hakkında psikolojik olarak yasamayan insanların sizleri anlaması çok zor. Aval aval yüzünüze bakıp sonra çok düşünme geçer merak etme vs deyip geçiştiriyorlar. Kendi içinizde halletmeye çalışın. Ayrıca bu konu hakkında benzer korkuları olan her insana destek olabilirim mesaj atabilirsiniz istediğiniz zaman💐 Asla yalnız değilsiniz🍀
Cok teşekkür ederim 😊 insanlar gerçekten anlayışsız sanki keyfimden böyle yapıyorum kim ister ki böyle hissetmeyi 😢

Canım aynı dertlerden hepimiz muzdaribiz sanırım. Benim de ara ara uyuyamama durumlarım oluyor. Bu aralar göğsüm ve sırtımda sürekli bir ağrım mevcut. Hep aklıma kalp hastalıkları geliyor bu zamanlarda. Yaklaşık 1 yıldır bu şekildeyim. Herhangi bir terapi veya ilaç tedavisi almadım. 15 aylık bir

Canım merhaba; aynı dertten ben de muzdaribim ne yazıkki.. Benim de ara ara uykusuzluk sorunlarım oluyor. Bir de bu aralar sürekli göğüs ve sırt ağrısı yaşıyorum. Kalp krizi geliyor aklıma hep. 15 aylık bir bebeğim var emzirdiğim için ilaç tedavi alamıyorum, terapiye de gitmedim. Kendi kendime zorda olsa atlatmaya çalışıyorum.
Nasıl yapmaya çalışıyorum bunu dersen; sürekli olumlu telkin veriyorum kendime. Mesela o ağrı esnasında diyorum ki bak bunlar geçecek daha öncede ağrıdı ama geçti, yine geçecek. Beyninin sana bir oyunu bu diyorum. Olumlu telkin bu süreçte sahiden işe yarıyor.
İkincisi o anlarda bir şeylerle meşgul olmaya çalışıyorum. Hiçbir şey yapamasam telefonda oyun oynuyorum, kafamı dağıtıyorum.
Üçüncüsü canım ben Melisa çayı kullanıyorum. Ben çok faydasını gördüm. Uykusuzluğa falan çok iyi geliyor.
Dördüncüsü de bebeğim internetten hastalık aramayı bırak. Çünkü orada her zaman her şeyin en kötüsü yazıyor. Başım ağrıyor yazsan beyin tümörü çıkıyor o derece, benim kalp krizi korkum internetten yüzünden. Hep oradaki belirtileri okuduğum için.
Beşincisi canım internette çok güzel anksiyete kaygı bozukluğu telkin videoları var onları izleyebilir veya makale okuyabilirsin. Ben İzzet güllüyü talip ediyorum iyi geliyor.
Acil şifalar diliyorum canım 🌸
Benimde bu aralar sürekli gözüm seyiriyor internetten acıp bakmıyorum diyorum ki uykusuzluk stres anksiyete bunlardan oluyor gergin olduğum için. Melisa çayı yarın aktardan alıyım bir deneyeceğim bakalım
Tavsiyelerinşz için teşekkür ederim 🙏😊

Burada mesaj atan beni anlayan yalnız bırakmayan herkese çok teşekkür ederim
Günümüzde halden anlayan çevremizde maalesef kimse yok panik atağımı tiye alan o kadar kişi var ki burada yazılanları ve destek mesajlarını görünce kendimi çok daha iyi hissettim çok sağolun kızlar

Benimde bu aralar sürekli gözüm seyiriyor internetten acıp bakmıyorum diyorum ki uykusuzluk stres anksiyete bunlardan oluyor gergin olduğum için. Melisa çayı yarın aktardan alıyım bir deneyeceğim bakalım
Tavsiyelerinşz için teşekkür ederim 🙏😊
İnşallah sen de faydasını görürsün canım 🌸

Bu durumu fazlasıyla bende yaşıyorum henüz destek almadım sürekli bi yerim ağrısa en kötüsünü düşünüyorum google'dan hastalık bakıyorum anksiyetem daha da artıyor her günüm kansermiyim diye geçiyor🙄misal şuan sol göğsüm ve kolum ağrıyor uyuyamiyorum sürekli meme kanserimiyim diye kafayi yicem seni çok iyi anlıyorum 😭
AAaa beni tarif etmissiniz delirmemek mumkun degil yaa nasil basa cikacagiz bilmem yoruldum artik

Bende öyleyim iyice psikolojim bozuldu devamli hastanedeyim nerem agrirsa kanserim diye gidiyorum
Yaklaşık 2 aydir boyleyim uyku yok yemek icnek yok iyice dustu bagisikligim ufacık bir yerim agrisa kesin tumor var kafasindayim nolacak bole yaa kendimden gectim cevremi de uzuyor gibiyim hayirlisi allahtan bakalim

Kızlar gece gece anksiyete yüzünden uyuyamadım. Kafama herseyi takıp büyütüyorum.
Resmen hastalık hastası oldum herseyden pimpirikleniyorum. Bu gece ıhlamur içtim sonrasında antibiyotik kullandım şimdi kafama taktım bunu bir zararı var mı? Diye düşünmekten uyuyamıyorum. Korkularım beni ele geçiriyor. İnsanlara cok saçma gelebilir ama maalesef öyle değil kendimi çok kötü hissediyorum geçmiyor bir türlü
Tavsiyelerinizi bekliyorum
Anneniz size hamile iken yaşadığı bir ölüm ya da ayrılık acısı var mı? ( bunları sadece fiziksel düşünmeyin, manevi ayrılıkda olabilir. Yani kişi gitmemiştir ama duygular gitmiştir gibi...)

Kızlar gece gece anksiyete yüzünden uyuyamadım. Kafama herseyi takıp büyütüyorum.
Resmen hastalık hastası oldum herseyden pimpirikleniyorum. Bu gece ıhlamur içtim sonrasında antibiyotik kullandım şimdi kafama taktım bunu bir zararı var mı? Diye düşünmekten uyuyamıyorum. Korkularım beni ele geçiriyor. İnsanlara cok saçma gelebilir ama maalesef öyle değil kendimi çok kötü hissediyorum geçmiyor bir türlü
Tavsiyelerinizi bekliyorum
sadece youtube izzet gullu nun videolarini izle. Ben de arkadasim da bu sekilde cozduk kaygi durumumuzu.

Bende de güven sorunu var mesela bi türlü hayatımda ki insanlara hemen hemen güvenemiyorum.. böyle saçma sapan senaryolar dönüyor sorun oluyo sanırım tedavi yardım şart

Back
X