Canım aynı dertlerden hepimiz muzdaribiz sanırım. Benim de ara ara uyuyamama durumlarım oluyor. Bu aralar göğsüm ve sırtımda sürekli bir ağrım mevcut. Hep aklıma kalp hastalıkları geliyor bu zamanlarda. Yaklaşık 1 yıldır bu şekildeyim. Herhangi bir terapi veya ilaç tedavisi almadım. 15 aylık bir
Canım merhaba; aynı dertten ben de muzdaribim ne yazıkki.. Benim de ara ara uykusuzluk sorunlarım oluyor. Bir de bu aralar sürekli göğüs ve sırt ağrısı yaşıyorum. Kalp krizi geliyor aklıma hep. 15 aylık bir bebeğim var emzirdiğim için ilaç tedavi alamıyorum, terapiye de gitmedim. Kendi kendime zorda olsa atlatmaya çalışıyorum.
Nasıl yapmaya çalışıyorum bunu dersen; sürekli olumlu telkin veriyorum kendime. Mesela o ağrı esnasında diyorum ki bak bunlar geçecek daha öncede ağrıdı ama geçti, yine geçecek. Beyninin sana bir oyunu bu diyorum. Olumlu telkin bu süreçte sahiden işe yarıyor.
İkincisi o anlarda bir şeylerle meşgul olmaya çalışıyorum. Hiçbir şey yapamasam telefonda oyun oynuyorum, kafamı dağıtıyorum.
Üçüncüsü canım ben Melisa çayı kullanıyorum. Ben çok faydasını gördüm. Uykusuzluğa falan çok iyi geliyor.
Dördüncüsü de bebeğim internetten hastalık aramayı bırak. Çünkü orada her zaman her şeyin en kötüsü yazıyor. Başım ağrıyor yazsan beyin tümörü çıkıyor o derece, benim kalp krizi korkum internetten yüzünden. Hep oradaki belirtileri okuduğum için.
Beşincisi canım internette çok güzel anksiyete kaygı bozukluğu telkin videoları var onları izleyebilir veya makale okuyabilirsin. Ben İzzet güllüyü talip ediyorum iyi geliyor.
Acil şifalar diliyorum canım