- 19 Kasım 2021
- 121
- 42
- 18
- 36
- Konu Sahibi Biranolsun
-
ilac kullanmadan kendi başına atlatan zor canimArkadaşlar merhaba hemen konuya geceyim uzun zamandır kaygı bozukluğu ile savaşıyorum doktor tedavisi almadım endi kendime yenerim sandım ama geçmiyor bu arada 33 yaşındayım iki çocuğum var kaygı bozukluğum çoğunlukla çocuklarıma bişy olacak korkusu oluyo karakter olarak ta negatif bir yapım var yani herşeyi olumsuz olarak düşünürüm hep buda etkili oluyo tabi kaybetme korkusu çok yaşıyorum sadece çocuklarim için yaşıyorum bunukendim içinde sadece gelecekte elden ayakta düşüp birine muhtaç olma korkusu yaşıyorum bundada anneme bn bakıyorum hasta bensiz tuvalete bile gidemiyor yani bunları gördükçe daha çok artıyo korkularım manevi olarak inançlı biriyimdir yani herşey rabbim den gelir ve duanın kader degistirdiginide bilirim ama herşeyi bilip inanmama rağmen bu kaygı bozukluğunu atlatamıyorum ilaç kullanmak istemiyorum nasıl basa cikacagimida bilmiyorum..
Bir kere denedim ilaç kullanmayı çok ağır geldi yan etkiside olunca kendi kendime bıraktım yani doktorada gitmedim sonra şuan 4 aylık bebeğim var ilaç kullanamam zaten yani nasıl olacak bilmiyorumilac kullanmadan kendi başına atlatan zor canim
Ben suanda hem depresyon hemde kaygı bozukluğu yaşıyorum ilaç tam olmasa da biraz toparladı beni. İlaçlar ılk etapta anksiyete yi artırır daha kötü yapar. 10 gun sonra yan etkileri gider. 20.gun civarında olumlu etkilerini gösterir. Emzirenlerin kullanabileceği antidepresanlar da var.Bir kere denedim ilaç kullanmayı çok ağır geldi yan etkiside olunca kendi kendime bıraktım yani doktorada gitmedim sonra şuan 4 aylık bebeğim var ilaç kullanamam zaten yani nasıl olacak bilmiyorum
Doktora gitmeye üşenmeyin. Zaten lohusa sayılırsınız hâla, yani en çok ihtiyacınız olduğu dönem. Emzirirken kullanılan ilaçlar var zaten.Bir kere denedim ilaç kullanmayı çok ağır geldi yan etkiside olunca kendi kendime bıraktım yani doktorada gitmedim sonra şuan 4 aylık bebeğim var ilaç kullanamam zaten yani nasıl olacak bilmiyorum
Evet ilaçlar sonradan etkisini gösteriyormuş yakın zamanda gitmeyi düşünüyorum kendi kendime basa çıkamıyorum hep evham hep korku yani niye böyleyim diye sorguluyorum hep kendimi kendimi rahatlatmaya çalışıyorum ama 5 dk sonra gene eskisi gibiyim namaz kılıyorum çok dua eden biriyim ama olmuyorBen suanda hem depresyon hemde kaygı bozukluğu yaşıyorum ilaç tam olmasa da biraz toparladı beni. İlaçlar ılk etapta anksiyete yi artırır daha kötü yapar. 10 gun sonra yan etkileri gider. 20.gun civarında olumlu etkilerini gösterir. Emzirenlerin kullanabileceği antidepresanlar da var.
evet Allah dert verir ama dermanında verir psikolojimiz bozuk maalesef namaz kılarken sifamizida aramalıyız. Hiç uzme kendini bunların hepsi ilaçla gecerEvet ilaçlar sonradan etkisini gösteriyormuş yakın zamanda gitmeyi düşünüyorum kendi kendime basa çıkamıyorum hep evham hep korku yani niye böyleyim diye sorguluyorum hep kendimi kendimi rahatlatmaya çalışıyorum ama 5 dk sonra gene eskisi gibiyim namaz kılıyorum çok dua eden biriyim ama olmuyor
Sizede geçmiş olsun bu aradainsalah geçer bubu durumunuzBen suanda hem depresyon hemde kaygı bozukluğu yaşıyorum ilaç tam olmasa da biraz toparladı beni. İlaçlar ılk etapta anksiyete yi artırır daha kötü yapar. 10 gun sonra yan etkileri gider. 20.gun civarında olumlu etkilerini gösterir. Emzirenlerin kullanabileceği antidepresanlar da var.
Insalh cnm insalahevet Allah dert verir ama dermanında verir psikolojimiz bozuk maalesef namaz kılarken sifamizida aramalıyız. Hiç uzme kendini bunların hepsi ilaçla gecer
kar ve zarar hesabı dıye bırsey vardırBir kere denedim ilaç kullanmayı çok ağır geldi yan etkiside olunca kendi kendime bıraktım yani doktorada gitmedim sonra şuan 4 aylık bebeğim var ilaç kullanamam zaten yani nasıl olacak bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?