- 1 Şubat 2021
- 1.391
- 1.371
- 63
- 25
- Konu Sahibi Legendwomen
-
En mantıklısı demi İstanbul'u önerir misinizKpss ile atanir hic bilmediğiniz bi sehirde baslarsiniz
Cok pahali iki memur arkadas bi evi paylassaniz belki ama ev ardasligi cok zordur istanbul eskiden harika bir yerdi suan hem cok pahali hem cok karisikEn mantıklısı demi İstanbul'u önerir misiniz
Peki hangi şehirleri önerirsiniz Antep ve Van dışındaCok pahali iki memur arkadas bi evi paylassaniz belki ama ev ardasligi cok zordur istanbul eskiden harika bir yerdi suan hem cok pahali hem cok karisik
Şu an vanda misin ki.Peki hangi şehirleri önerirsiniz Antep ve Van dışında
Sen de o kadar ilişki yaşamasaydın madem doğru düzgün bir ilişki istiyordun.Okul bitiyor.memlekete dönüş yaklaşıyor.hem korku hem rahatlama var. Ailemi çok seviyorum ama biraz da korkuyorum çünkü memleketimde hiç arkadaşım yok. Ve biraz annem olmasa da babam baskıcı bir tiptir. Ayrıca da aile apartmanı dışarı çıktığımda halam bile.diyor bu kız dışarıda ne yapıyor. Bu şehirde kalsam gece sokağa çıktığımda muhakkak bir tane eskiden ilişki yaşadığım.insanla karşılaşıyorum hoş birşey demiyorlar ama da rahatsız oluyorum ileride sevgilimle bu sokaklarda beni görmelerini istemiyorum.bunun haricinde ders anlatırken beni heyecan basıyor bu da ayrı bir dert neyse içimi dökmeye geldim rahatladım
Hanımefendi bipolar bozukluk yaşadım.Sen de o kadar ilişki yaşamasaydın madem doğru düzgün bir ilişki istiyordun.
Şu an vanda misin ki.
Geçmiş olsun.bunun ilgisini pek kuramadim ama.coşkulu zamanlarda hiçbir şey umrunuzda olmuyor muydu yani?Hanımefendi bipolar bozukluk yaşadım.
Evet aslında dürtü kontrol bozukluğu vardı.olmuyordu.Geçmiş olsun.bunun ilgisini pek kuramadim ama.coşkulu zamanlarda hiçbir şey umrunuzda olmuyor muydu yani?
Sen de o kadar ilişki yaşamasaydın madem doğru düzgün bir ilişki istiyordun.
İnşallahTebrik ederim mezuniyetiniatanır gidersin sıkma canını. Ders anlatırken kasılman normal değil mi daha yeni mezunsun çünkü
Öğretmeniz doğu hizmeti varIstanbulu seviyorsaniz haftasonu kacamak yapacağınız yakin yerler olabilir .cok sehir gezmedim lakin marmara ve egede bir yer secip hedef tutturmak icin size heves olabilir . Kocaaa marmarada bulursun kendine bir yer beaa. haritaya bir dart ignesi at neresi gelirse gozu kapali
Hemen doğu olmak zorundami ..hmm doğuda da bazi yerler doğu diye gecmiyor diye biliyorim . Her doğu ,doğu değilmiş..Öğretmeniz doğu hizmeti var
Yok istemiyorum evet bazı yerler zorunlu değil teşekkür ederim yorumunuz içinHemen doğu olmak zorundami ..hmm doğuda da bazi yerler doğu diye gecmiyor diye biliyorim . Her doğu ,doğu değilmiş..
hakkinizda hayirlisi Dogu istiyorsaniz beni aşar
Eskişehir diyorumPeki hangi şehirleri önerirsiniz Antep ve Van dışında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?