• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaygı Denizi

Legendwomen

LİFE GOES ON EVERYTHİNG İS OKEY
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2021
1.391
1.371
63
25
Okul bitiyor.memlekete dönüş yaklaşıyor.hem korku hem rahatlama var. Ailemi çok seviyorum ama biraz da korkuyorum çünkü memleketimde hiç arkadaşım yok. Ve biraz annem olmasa da babam baskıcı bir tiptir. Ayrıca da aile apartmanı dışarı çıktığımda halam bile.diyor bu kız dışarıda ne yapıyor. Bu şehirde kalsam gece sokağa çıktığımda muhakkak bir tane eskiden ilişki yaşadığım.insanla karşılaşıyorum hoş birşey demiyorlar ama da rahatsız oluyorum ileride sevgilimle bu sokaklarda beni görmelerini istemiyorum.bunun haricinde ders anlatırken beni heyecan basıyor bu da ayrı bir dert neyse içimi dökmeye geldim rahatladım

Cok pahali iki memur arkadas bi evi paylassaniz belki ama ev ardasligi cok zordur istanbul eskiden harika bir yerdi suan hem cok pahali hem cok karisik
Peki hangi şehirleri önerirsiniz Antep ve Van dışında

Istanbulu seviyorsaniz haftasonu kacamak yapacağınız yakin yerler olabilir .cok sehir gezmedim lakin marmara ve egede bir yer secip hedef tutturmak icin size heves olabilir . Kocaaa marmarada bulursun kendine bir yer beaa. haritaya bir dart ignesi at neresi gelirse gozu kapali :KK70:

Okul bitiyor.memlekete dönüş yaklaşıyor.hem korku hem rahatlama var. Ailemi çok seviyorum ama biraz da korkuyorum çünkü memleketimde hiç arkadaşım yok. Ve biraz annem olmasa da babam baskıcı bir tiptir. Ayrıca da aile apartmanı dışarı çıktığımda halam bile.diyor bu kız dışarıda ne yapıyor. Bu şehirde kalsam gece sokağa çıktığımda muhakkak bir tane eskiden ilişki yaşadığım.insanla karşılaşıyorum hoş birşey demiyorlar ama da rahatsız oluyorum ileride sevgilimle bu sokaklarda beni görmelerini istemiyorum.bunun haricinde ders anlatırken beni heyecan basıyor bu da ayrı bir dert neyse içimi dökmeye geldim rahatladım
Sen de o kadar ilişki yaşamasaydın madem doğru düzgün bir ilişki istiyordun.

Istanbulu seviyorsaniz haftasonu kacamak yapacağınız yakin yerler olabilir .cok sehir gezmedim lakin marmara ve egede bir yer secip hedef tutturmak icin size heves olabilir . Kocaaa marmarada bulursun kendine bir yer beaa. haritaya bir dart ignesi at neresi gelirse gozu kapali :KK70:
Öğretmeniz doğu hizmeti var

Nasılsa başka bir ile atanır hayatınızı kurarsınız. İlk zamanda heyecan normal. Her iş için geçerli. Yalnız İstanbul zorlar. Geçim tek maaş ile çok zor. Ben yıllar önce 5 yıl yaşadım o dönem bile zorlanmıştım. Şimdi daha da zor. Daha küçük yerleri tercih ederdim ben olsam. Küçük yerin arkadaşlığı falan daha başka oluyor.

Hemen doğu olmak zorundami ..hmm doğuda da bazi yerler doğu diye gecmiyor diye biliyorim . Her doğu ,doğu değilmiş..
hakkinizda hayirlisi Dogu istiyorsaniz beni aşar
Yok istemiyorum evet bazı yerler zorunlu değil teşekkür ederim yorumunuz için

Back
X