Merhaba arkadaşlar öncelikle bu paylaşacaklarımı çevremdeki insanlarla konuşamamam çünkü beni anlamayacaklarını düşünüyorum, çevremde benim durumumda olan hiç kimse yok ve ona keza eleştiren, acıma acı katmak için çaba gösterenler beni o kadar yalnızlaştırdı ki çevremdekiler kendi kendime konuşmaktan bile çekinir oldum, ben 8 eylül 2012 evlendim eşimle iş nedeniyle biraraya gelemedik ben kamudayım ama tayin hakkım yok malesef, eşim özel sektörde ve sözleşmesi vardı ne ben bırakıp gidecek maddi ve manevi güçteydim nede eşim böylelikle beklemeye başladık düğünümüzüde kendimiz yaptık dünya kadar borçla yeni bir sayfa açmış olduk, zaten uzağız iki ayda bir görüşüyoruz birde borçlar bizi çok bunalttı, çok şükür anlayış gösteriyoruz birbirimize patlamalarımızda oluyor ama onuda idare etmeye çalışıyoruz ve halen borç ödüyoruz bir kaç aya bitecek ama işimiz ne olacak bilmiyorum oda bana tam birşey söylemiyor malum dırdır edeceğimden korkuyor '' işi bırakıp gidersem'' gelelim asıl konuya ben kendim yaşıyorum ve çocuk yapmak istiyorum siz olsanız cesaret edermiydiniz yada bana ne fikir verirsiniz arkadaşlar...