- 12 Mayıs 2025
- 84
- 67
- 3
- 26
- Konu Sahibi gunes123sdf
Arkadaşlar selam. Ben ilişkilerimde kaygılı bağlanan bir insanım. Sürekli sevilmek ister,bunu hem sözel hemde davranışsal olarak görmek isterim. Sevgi dilim daha çok temas,jest ve yakınlık içeriyor. Yani en ufak bir tartışmada,soğuklukta sevilmediğimi hissedip,tetiklenip tartışma çıkarıp işleri daha da zor hale getirebiliyorum. Erkek arkadaşımla da bu konuda ayrışıyoruz. O daha mantıklı,düz tarafından bakıyor sürekli. Evet sözel olarak sürekli dike getirir,benimle sürekli zaman geçirmek ister fakat ben her zaman daha fazlası olsun diye eksiklik hissediyorum. Belki jestleri az olduğu içi belki de bu tartışmaları saçma bulduğu için olabilir. Çünkü o elle tutulur sebepler olmadığını söylüyor bu çıkardığım tartışmaların. Biraz da pasif agresif davranıyor,ben iyiysem iyi,kötüysem sinirliysem o da bir tık gardını alıyor gibi. Bu da beni daha çok tetikliyor
kaygılı bağlanan var mı? Bunu nasıl aşabildiniz? Gidebileceğim bir yol var mıdır? Bunları öğrenmek istiyordum aslında. Biraz daha akışına bırakmam lazım fakat bırakamıyorum.