kayın valide ve gelin neden geçinemez!

tabii ki katılıyorum annesı de baksın. ama sen anlarsın iyi niyetle mı söyluyor yada kötu niyetle mı söyluyor;(yanı seni aciz kocan önünde dikatsizsın; kocana önem vermiyorsun gibi bi düşünce var) kaynanam çoğu böyle yapiyor özellikle çocuklarım hakkında sankı o benden daha iyi baıyor çocuklarım ; bi şeyler söyluyor kocam önunde ; o biliyor kocam çocuklara karşi çok pipirik; kocam ona duyunca hemen beni saldırıyor.
Amaaan Görme ,Duyma,Bilme... boşver. Kafaya taka taka. Bu gencecik yaşımda depresyon ilaçları alıcam :@ :(

Bir de insan habire kendini avutuyorr 'aMAAN Benden daha beteri var. Kaynanasından kayınbaabasından sopa yiyen,binbirtürlü laf işiten,koasından dayak yıyen vs..'' çok şükür benim öyle durumum yok dıyorum. Tamam bunların hiçbiri yok. Ama insanın hareketleir,tavırları,surat ifadesi bile insanı üzmezmi ? insanı rahatsız etmezmi ama. . ? :/

Bir de insan habire kendini avutuyorr 'aMAAN Benden daha beteri var. Kaynanasından kayınbaabasından sopa yiyen,binbirtürlü laf işiten,koasından dayak yıyen vs..'' çok şükür benim öyle durumum yok dıyorum. Tamam bunların hiçbiri yok. Ama insanın hareketleir,tavırları,surat ifadesi bile insanı üzmezmi ? insanı rahatsız etmezmi ama. . ? :/
evet haklısın. ama bazı noktalar gelir. kendim için sabır ederım çok ettim ama çocuklarım önünden kuçuk gösterırse bunu kabul edemem cevap vermesem kafam yıyorum kendı kendıme

evet haklısın. ama bazı noktalar gelir. kendim için sabır ederım çok ettim ama çocuklarım önünden kuçuk gösterırse bunu kabul edemem cevap vermesem kafam yıyorum kendı kendıme
Hayır yok,cevap veriyorsun zaten. Bunda sıkıntı yok. Sizin sorununuz cevap verememk sanırım. AmA BENİm sorunum şu. Cevab veryorum. Kendimi eszdirmiyorum. Neyse onu açık açık söyluyorum. Ama diyorum ki ,neden bana böyle davranıyor ? ben bunu haketmiyorum. Diğer gelinleri ona 'ANNE ' Bile demiyor. Ama ben ağzımdan ksik etmiyorum. 'Anne' dıyorum sürekli. Bana kızım,yavrum bile demzken. Niye kızı gibi görmüyor beniç Neden sıcak değil dıyorum. Benim kafama taktıklarım bunlar. Hem de aşırı derecede :( bunları eşimle paylaşsam,eşimin bana dediği ' annem böyle,onun huyu karakteri bu değiştiremezsn. Kendi kızlarınada aynı. Annem duygularını asla yansıtmaz. Ama içten içe sever . Ve annemın cahil halleri çoktur' diyor. sana garezi yok dıyo yani

Hayır yok,cevap veriyorsun zaten. Bunda sıkıntı yok. Sizin sorununuz cevap verememk sanırım. AmA BENİm sorunum şu. Cevab veryorum. Kendimi eszdirmiyorum. Neyse onu açık açık söyluyorum. Ama diyorum ki ,neden bana böyle davranıyor ? ben bunu haketmiyorum. Diğer gelinleri ona 'ANNE ' Bile demiyor. Ama ben ağzımdan ksik etmiyorum. 'Anne' dıyorum sürekli. Bana kızım,yavrum bile demzken. Niye kızı gibi görmüyor beniç Neden sıcak değil dıyorum. Benim kafama taktıklarım bunlar. Hem de aşırı derecede :KK43: bunları eşimle paylaşsam,eşimin bana dediği ' annem böyle,onun huyu karakteri bu değiştiremezsn. Kendi kızlarınada aynı. Annem duygularını asla yansıtmaz. Ama içten içe sever . Ve annemın cahil halleri çoktur' diyor. sana garezi yok dıyo yani
5 sene beraberız . öbur gelın harkesın hadıne bildirıyor kımse ona bı şey demiyor . herkese onun ısmı ıle ağazı dolduruyor bı de iltıfatler. bana gelence kotuyum seseim çıkartmamk lazim kalk otur otur ...........
allahımmmmmmmmmmmmm kımse kımsıye ıhtıyac etme maddı olarak. kaynanamın evınde oturuyorum .rahat rahat haraket edemıyorum . mısafır gıbıyım . her şey kabul etmem lazım

Back
X