evet elbette sordu konuştuk birkaç gün önce. bir hafta olmamıştır.
ben ona söyledim işte anlattım sana güvenmiyorum sen her an beni dımdızlak ortada bırakabilecek birisin senden her şeyi bekliyorum evlilik güven üzerine kurulur ama benim sana güvenim yok dedim.
baya bişeyler söyledim aslında yine başta bastıracaktı da ısrarcı oldum dinletmeyi başardım kendimi. anlattım işte durumu, bu muameleyi hak etmiyorum sana da güvenmiyorum diye. millet kendi annesinde bile bir iğnesini bırakmıyorken ben bir yıldır altınlarımı kayınvalidemde bırakıyorum sorgulayınca ben kötü oluyorum sen kimin altınını kimden sakınıyorsun hayırdır falan dedim.
benim tavrım çok sorgulayıcı ve güvensiz gelmiş ona, ondan sinirlenmiş öyle agresifleşiyormuş güya. yine de doğru değil özür dilerim altınlar senin, senin kabul ettiğin ölçüde bizim ona bi lafım yok ama sen anne babama şüpheyle yaklaştığın için benim zoruma gitti falan dedi. sonra işte şey dedi benim her şeyim senin ben ne yapıyosam ikimiz için yapıyorum, bu hayatta her şeyi kaybedebilirim kaybedemeyeceğim tek şey sensin. paramı işimi gücümü ailemi bile kaybederim ama seni kaybetmek istemem dedi.
yersen